Ghiozdane complet echipate pentru elevii din satul Băișești printr-un proiect umanitar la nivel internaționalSocial

Ghiozdane complet echipate pentru elevii din satul Băișești printr-un proiect umanitar la nivel internațional

       Accesări: 652

Bucurii în prag de primăvară pentru școlarii din mediul rural. Mai mulți copii din satul Băișești, comuna Cornu Luncii, au primit, în cadrul unui proiect cu caracter social-educațional, ghiozdane complet echipate. Fundaţia „Te Aud România” împreună cu Organizaţia Piers Simon Appeal din Marea Britanie au realizat donația în cadrul Campaniei „School in a Bag” din țara noastră.

Acțiunea i-a vizat pe elevii din clasele primare și gimnaziale.

Inițiativa face parte dintr-un proiect internațional, lansat în anul 2009, care se dorește soluția simplă pentru copiii dezavantajați.

Ghiozdanele complet echipate pentru școală sunt menite să dea speranța unui viitor mai bun copiilor și să îi susțină în procesul educațional. Acestea sunt însoțite de ursulețul Teddy și frații săi.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În cadrul campaniei, donațiile au ajuns în alte trei localități din județul Suceava. Școlile din Berchișești, Corlata și Țâmpoceni au fost incluse în același proiect social-educațional.

Un ghiozdan complet echipat conține rechizite și numai. Elevii beneficiari au primit în fiecare ghizodan caiete, riglă, penar, creioane, pixuri, culori, trusă de geometrie, sticlă pentru apă și cutie pentru prânz.

Potrivit inițiatorilor, peste 500 de elevi au beneficiat, în cadrul campaniei organizate între 28 februarie și 1 martie.

Anul trecut peste 1000 de elevi din județul Suceava au primit câte un ghiozdan complet echipat.

Te Aud România este o organizație nonguvernamentală înființată în decembrie 2014, având scop principal sprijinirea și îmbunătățirea condițiilor de viață ale orfanilor și copiilor dezavantajați din România prin educație îmbunătățită, ghidare în viață, sport și încurajarea integrării sociale.

ȘTIRI