Gheorghe Flutur revine la conducerea CJ SuceavaActualitate

Gheorghe Flutur revine la conducerea CJ Suceava

       Accesări: 510

Palatul Administrativ din municipiul Suceava a găzduit, în această dimineaţă, şedinţa de constituire a Consiliului Judeţean Suceava.

În urma alegerilor locale din data de 5 iunie 2016, Partidul Naţional Liberal a obţinut un număr suficient de mandate care i-a permis să-şi asigure câştigarea funcţiei de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava în legislatura 2016-2020.

Cu 21 de voturi pentru, Gheorghe Flutur a obţinut al doilea mandat la şefia deliberativului judeţean. El a mai fost preşedinte al CJ Suceava în mandatul 2008 – 2012, prin votul direct al populaţiei.

Gheorghe Flutur l-a avut drept contracandidat, din partea PSD, pe fălticenenul Alexandru Rădulescu. Acesta a ocupat funcţia de vicepreşedinte în mandatul lui Cătălin Nechifor.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Tot astăzi au fost aleşi şi cei doi vicepreşedinţi. Aceştia sunt tot de la PNL: Gheorghe Niţă şi Viorel Seredenciuc.

Doi fălticeneni fac parte din noul deliberative judeţean, profesorul Alexandru Rădulescu şi fostul primar Vasile Tofan.

Fostul preşedinte, Cătălin Nechifor, şi-a păstrat mandatul de consilier judeţean şi va fi liderul grupului PSD. Ioan Stan a ales să-şi ducă la final mandatul de deputat şi a lăsat locul în CJ Suceava unui coleg din PSD, aflat pe lista supleanţilor.

În prima declaraţie pe care a făcut-o din poziţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur a făcut apel unitatea consilierilor şi i-a îndemnat pe aceştia să îmbrace haina administraţiei, pentru soluţii constructive în interesul judeţului.

ȘTIRI