Gheorghe Flutur anunță numele vicepreședinților CJ SuceavaActualitate

Gheorghe Flutur anunță numele vicepreședinților CJ Suceava

       Accesări: 1122

Se conturează noua echipă de la vârful conducerii județului. Gheorghe Flutur a anunțat într-o conferință de presă numele celor doi viitori vicepreședinți care vor face ai Consiliului Judeţean Suceava. Pentru cele două funcţii vor fi propuşi Viorel Serdenciuc, fostul viceprimar al Sucevei, şi Gheorghe Niţă.

Primul din cei nominalizați este fostul viceprimar al Sucevei, iar cel de al doilea este un  consilier județean cu două mandate.

”Sunt onorat și bucuros că am condus echipa liberală și că fuziunea la Suceava a produs efecte pozitive.”, a declarat Gheorghe Flutur. ”Aceasta dă conducerea Consiliului Județean Suceava. PNL m-a desemnat și voi fi candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean.”

Liderul PNL a precizat că va candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava. El a deţinut această funcţie în perioada 2008 – 2012.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Din noul deliberativul județean va face parte și Vasile Tofan, fostul primar de Fălticeni cu două mandate în perioada 2004 – 2008, 2008 – 2012 care, pe lista liberalilor la CJ, figura pe locul 5.

ȘTIRI