Gheorghe Dăscălescu va reveni la conducerea Muzeului ”Ion Irimescu”Actualitate

Gheorghe Dăscălescu va reveni la conducerea Muzeului ”Ion Irimescu”

       Accesări: 421

Din nou la muncă. După o pauză de câteva luni, fostul director Gheorghe Dăscălescu poate reveni la conducerea Muzeului de Artă ”Ion Irimescu”. Se va întâmpla dacă aleșii locali vor vota favorabil proiectul de hotărâre ce va fi supus aprobării la sfârșitul acestei luni.

Acesta prevede numirea lui Dăscălescu în funcția de director, funcție pe care însă o va deține pe o perioadă determinată.

Mai precis, până la data organizării la care se va decide ocuparea postului prin concurs.

”Intenționăm să ne consultăm cu executorii testamentari și, în mod sigur, din comisia de concurs va face parte și un reprezentant delegat din partea lor”, susține primarul Cătălin Coman.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Gheorghe Dăscălescu a ieșit de pe funcția de director în mai 2014. Perioada de interimat a fost asigurată de profesorul Marius Dăscălescu.

”Domnul Dăscălescu și-a finalizat dosarul de pensionare. Hotărârea de Consiliu Local îi va permite să ocupe, până la organizarea concursului, funcția de director, muzeul fiind subordonat Consiliului Local Fălticeni”, spune primarul Coman. ”Am solicitat Ministerului Culturii transformarea postului din director în manager și, după ce se va primi aprobarea, se va putea declanșa procedura pentru ocuparea postului de manager.”

Data desfășurării concursului pentru ocuparea funcției amintite va fi cel mai târziu până la 1 mai 2015.

ȘTIRI