Gheorghe Aldea și-a lansat candidatura la Primăria Fălticeni: Noul Spital Municipal va fi gata în 2017 când eu voi fi primarActualitate

Gheorghe Aldea și-a lansat candidatura la Primăria Fălticeni: Noul Spital Municipal va fi gata în 2017 când eu voi fi primar

       Accesări: 703

Gheorghe Aldea și-a lansat candidatura la Primăria Fălticeni: Ceva îmi spune că Spitalul Municipal Fălticeni va fi gata în 2017 când eu voi fi primar

Au deschis campania electorală cu lansările candidaților. Liberalii suceveni ai noii formațiuni ALDE și-au lansat săptămâna trecută candidații la Primărie, Consiliul Județean și Consiliile Locale. Evenimentul s-a desfășurat în municipiul reședință de județ în prezența oficialilor partidului.

Sala mare a Casei de Cultură din Suceava s-a dovedit neîncăpătoare pentru membrii ALDE veniți din toate colțurile județului.

Au luat parte liderul Călin Popescu Tăriceanu și președinte al Senatului României, copreședintele Daniel Constantin și vicepreședintele Varujan Vosganian.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Aproximativ 200 de membri ALDE din zona Fălticeni au fost prezenți la lansarea candidaților, 60 dintre aceștia făcând parte din delegația proaspăt înființatei organizații locale ALDE Fălticeni condusă de economistul Gheorghe Aldea.

Candidatul formațiunii la Primăria Fălticeni s-a arătat optimist în privința candidatura la funcția de edil șef afirmând printre altele că noul spital va fi finalizat anul viitor când el va fi deja primar.

El și-a pigmentat discursul cu un mesaj motivațional și i-a îndemnat pe colegii de partid să obțină rezultate bune la alegerile locale din 5 iunie 2016.

”Fac parte dintr-o echipă condusă la județ de domnul președinte Băișanu. Fac parte dintr-o echipă de adevăraților liberali din Suceava.” , declara candidatul Gheorghe Aldea. ”Haideți să facem treabă, să scoatem un rezultat bun la nivel local și județean. Ceva îmi spune că noul spital municipal va fi gata în 2017 când eu voi fi primar la Fălticeni.”

Candidatul ALDE le-a cerut membrilor din organizația locală să strângă rândurile și să ofere municipiului o echipă competentă și cu viziune.

Economistul Gheorghe Aldea candidează și pentru unul din cele 37 de locuri din deliberativul județean. El se află pe locul 8 în lista ALDE pentru Consiliul Județean.

Foarte optimist s-a declarat și liderul partidului, Călin Popescu Tăriceanu, care le-a transmis celor prezenți că așteptările lor de la Suceava sunt cu mult depăşite.

„Este o sală arhiplină care ne inspiră şi pe noi şi ne dă încredere că vom obţine victoria pe care o dorim.”, declara Tăriceanu. ”ALDE este în prezent singurul partid „autentic liberal”, în timp ce actualul PNL este doar un ”PDL revopsit”. În oferta electorală ALDE, un punct important trebuie să fie creşterea calităţii vieţii cetăţenilor din fiecare localitate, iar guvernarea să fie în interesul cetăţenilor”.

Vicepreședintele Varujan Vosganian le-a declarat membrilor de partid că ALDE are de dus trei bătălii, pentru alegerile locale, cele parlamentare şi nu în ultimul rând cele prezidenţiale, în urma cărora Călin Popescu Tăriceanu trebuie să ajungă preşedintele României.

Acesta este de părere că după scrutinul din iunie 2016, formațiunea ALDE trebuie să fie prezentă în toate majorităţile care se constituie în Consiliile Locale şi în Consiliul Judeţean.

ȘTIRI