Gheorghe Aldea se întoarce în cursa pentru alegerile locale: Liberalul va candida la Primărie din partea partidului ALDEAlegeri Locale

Gheorghe Aldea se întoarce în cursa pentru alegerile locale: Liberalul va candida la Primărie din partea partidului ALDE

       Accesări: 1289

Intră din nou în cursa pentru alegerile locale. Gheorghe Aldea este oficial candidatul partidului ALDE la Primăria Fălticeni. Anunțul a fost făcut în cursul zilei de astăzi, 2 martie, în cadrul unei conferințe de presă susținută la Suceava.

Fost candidat din partea PNL, economistul Gheorghe Aldea a fost înlocuit după cinci luni de la lansare, cu preotul Liviu Mihăilă. Schimbarea s-a făcut la jumătatea lunii ianuarie 2016 cu votul membrilor PNL Fălticeni.

Tot astăzi și fostul său șef de partid, Alexandru Băișanu, și-a anunțat candidatura la Primăria Suceava.

”S-a anunțat candidatura mea din partea celuilalt partid liberal. Candidez la funcția de primar din partea partidului ALDE. Este și nume predestinat! Aldea candidează pentru ALDE la Primăria Fălticeni”, ne-a spus proaspătul candidat Aldea. ”Nu am plecat încă din PNL. Rămâne de văzut situația din Consiliul Local”.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Gheorghe Aldea a declarat pentru Cronica de Fălticeni că deocamdată nu s-a înscris în partidul ALDE, dar a fost mandatat să candideze pentru Primăria Fălticeni.

”Nu sunt membru ALDE. Nu am intrat încă în partid. Urmează să se întâmple și lucrul acesta.”, ne-a declarat economistul Aldea. ”Mai este ceva timp până când voi semna adeziunea la ALDE. Este o întreagă procedură.”

Gheorghe Aldea mai spune că nu a luat o hotărâre când va pleca din PNL și că în momentul de față este consilier local și candidat ALDE.

ALDE s-a lansat în vara anului trecut 2015, partidul rezultând din fuziunea PLR – PC.

ȘTIRI