Gheorghe Aldea își lansează oficial candidatura la Primărie în prezența fostului prim ministru Călin Popescu TăriceanuAlegeri Locale

Gheorghe Aldea își lansează oficial candidatura la Primărie în prezența fostului prim ministru Călin Popescu Tăriceanu

       Accesări: 770

Zi importantă pentru membrii și simpatizanții ALDE. Astăzi este programată la Suceava lansarea candidaților pentru primării și consilii locale. Evenimentul are loc în deschiderea campaniei electorale, la Casa de Cultură, unde vor fi prezenți mai mulți reprezentanţi din conducerea centrală ai formaţiunii politice.

Printre cei prezenți se numără și fostul prim ministru Călin Popescu Tăriceanu, în calitate de copreședinte al Partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor.

Alături de Alexandru Băișanu, care candidează la Primăria Suceava, astăzi își lansează oficial candidatura Gheorghe Aldea la Primăria Fălticeni. Fostul viceprimar cu două mandate va prezenta în fața susținătorilor ALDE echipa de consilieri și planurile pentru guvernarea locală.

”În debutul campaniei electorale avem parte de lansarea tuturor candidaților ALDE în județul Suceava pentru alegerile din luna iunie. Evenimentul va avea loc la ora 15.30 la sala mare a Casei de Cultură.”, ne-a declarat candidatul liberal Aldea. ”Municipiul Fălticeni va participa la lansarea de astăzi cu 60 de persoane, iar din zona Fălticeni vor fi aproximativ 200 de persoane. Alături de noi vor fi copreședinții Călin Popescu Tăriceanu şi Daniel Constantin, cât și alți membrii marcanți ai partidului.”

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Candidatul Gheorghe Aldea a ținut să precizeze că în zona Fălticeni formațiunea politică ALDE nu are candidați la primărie în localitățile Bunești, Fântâna Mare, Mălini și Slatina.

Tot astăzi se lansează și candidații ALDE pentru Consiliul Județean Suceava.

Lista este deschisă de deputatul Alexandru Băișanu. Și liderul local Gheorghe Aldea candidează pentru unul din cele 37 de locuri din deliberativul județean. Economistul în vârstă de 51 de ani se află pe locul 8 în lista ALDE pentru Consiliul Județean.

ȘTIRI