Gheorghe Aldea este candidatul PNL la alegerile locale pentru Primăria FălticeniActualitate

Gheorghe Aldea este candidatul PNL la alegerile locale pentru Primăria Fălticeni

       Accesări: 81

viceprimar_gheorghe_aldea
Au decis pe cine vor susține în viitoarea campanie electorală. Liberalii fălticeneni și-au desemnat candidatul la funcţia de primar, la alegerile din anul 2016. Fostul viceprimar și actualul consilier local Gheorghe Aldea va intra în cursa pentru câștigarea celei mai importante funcții din administrația locală.

Întrunirea pentru desemnarea candidatului s-a desfășurat pe 5 octombrie. Surse din interiorul partidului ne-au declarat că Gheorghe Aldea s-a bucurat de susținerea unei largi majorități în cadrul PNL Fălticeni.

Gheorghe Aldea ne-a confirmat telefonic decizia luată în cadrul organizației municipale și postura de candidat la alegerile locale pentru Primăria Fălticeni.

Pentru cea mai importantă candidatură la scrutinul de anul viitor s-au înscris mai mulți membri din organizația municipală. Șapte liberali își anunțau în vară intenția de a participa în competiția internă care avea să desemneze cel mai potrivit candidat.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Pe lista candidaților se aflau Cristi Bărăscu, Cătălin Costea, Viorel Dominte, Cristi Ionițe, Matei Pintilie și Mihai Vitcu. De menționat că fostul edil șef Vasile Tofan nu s-a înscris pe liste, el anunțând că nu dorește să mai candideze pentru un al treilea mandat.

Inițial liberalii susțineau ideea desemnării candidatului la Primărie în urma unui sondaj de opinie.

Gheorghe Aldea este economist și are la activ două mandate de viceprimar. El a renunțat la calitatea de co-președinte al PNL
Fălticeni, funcția fiind deținută în continuare de Gabriel Moroșanu.

Rudy Hödl

ȘTIRI