Gest de omenie al unui agent de poliție din Fălticeni: I-a returnat unui bărbat din Slatina portofelul plin cu bani și carduriLocal

Gest de omenie al unui agent de poliție din Fălticeni: I-a returnat unui bărbat din Slatina portofelul plin cu bani și carduri

       Accesări: 8679

Este om al legii în timpul serviciului, dar și în afara lui. Un subofițer al Poliției Municipiului Fălticeni a dat dovadă de omenie și de bună creștere, înapoind unei persoane portofelul plin cu bani, carduri și documente pe care le pierduse. Obiectul a fost găsit de agentul principal Petrică Moisii, lucrător în cadrul Biroului de Poliție Rutieră.

Polițistul fălticenean, în vârstă de 29 de ani, se afla în timpul liber când a descoperit portofelul.

S-a întâmplat sâmbătă, la orele amiezii. Obiectul pierdut l-a găsit pe trecerea de pietoni de pe Bulevardul Revoluției, în zona Complexului Comercial „Nada Florilor”.

„Eram în timpul liber când am dat peste portofel. L-am luat și am verificat în documente să văd dacă îl cunosc și cine este proprietarul.”, ne-a declarat agentul de poliție. „Am găsit un portmoneu plin cu bani și cu acte. Erau ale unui domn din comuna vecină cu bunicii mei. Am identificat persoana și i-am dat întâlnire ca să-i returnez ceea ce îi aparține.”

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Proprietarul, un tânăr din comuna Slatina, pierduse cartea de identitate, permisul de conducere, mai multe acte eliberate în Anglia și suma de 3.000 de lei. Bafta lui Vasile Cojocaru (28 ani) a fost că portofelul său a ajuns pe mâini bune.

Polițistul fălticenean nu a stat prea mult pe gânduri și a luat măsuri întocmai ca un polițist: s-a uitat pe documente și a căutat să-l identifice pe posesorul portofelului. L-a contactat pe primarul Vlăduț Gherman pentru a-l ajuta să-l găsească mai repede pe posesor.

În aceeași zi, Vasile Cojocaru și-a recuperat portofelul plin cu bani și documentele personale pe care le-a pierdut în zona centrală a municipiului Fălticeni.

Tânărul de 28 de ani din comuna Slatina nu avea speranță să mai găsească nici banii și nici documentele.

La auzul veștii că obiectul pierdut se află la un om al legii, sentimentul de bucurie i-a cuprins inima. În aceeași zi el și-a recuperat portofelul din mâinile agentului principal Petrică Moisii.

Polițistul fălticenean a refuzat să fie recompensat financiar. Cei doi s-au despărțit după o strângere de mână și un mulțumesc spus din suflet.

Autorul faptei bune mai spune că polițiștii sunt „oameni obișnuiți, care au inimă și respect pentru cei din jur, iar la nevoie ajută necondiționat”.

ȘTIRI