Gerul năprasnic prelungește vacanța elevilor. Luni și marți unitățile de învățământ din Fălticeni vor fi închiseActualitate

Gerul năprasnic prelungește vacanța elevilor. Luni și marți unitățile de învățământ din Fălticeni vor fi închise

       Accesări: 1048

Unitățile de învățământ din Fălticeni și din întreg județul Suceava rămân închise până miercuri, 11 ianuarie 2017.

Este decizia luată sâmbătă de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

Preşcolarii, elevii din învățământul primar, gimnazial și liceal, nu vor mearge la cursuri la începutul săptămânii viitoare, în zilele de luni şi marţi (9-10 ianuarie 2017).

Decizia luată la Suceava este confirmată oficial de Ministerul Educației Naționale.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

De altfel, Ministerul Educației Naționale a solicitat inspectoratelor școlare județene să monitorizeze situația unităților de învățământ din județele afectate de condițiile meteorologice nefavorabile, astfel încât deciziile privind suspendarea cursurilor să fie luate la nivel local cu maximă operativitate.

În această seară, directorii școlilor din Fălticeni au luat măsuri pentru ca toți elevii să fie informați cu privire la suspendarea orelor în primele două zile ale săptămânii viitoare.

Suspendarea cursurilor este urmată de măsuri privind parcurgerea integrală a programei școlare până la sfârșitul semestrului, respectiv al anului școlar, stabilite de consiliul de administrație al unității de învățământ și comunicate instituției care a aprobat suspendarea cursurilor”, a transmis Inspectoratul Școlar Județean Suceava.

Meteorologii au anunțat temperaturi extrem de scăzute pentru zilele de luni şi marţi. În intervalul 7-9 ianuarie, maximele diurne se vor situa frecvent între -16 şi -10 grade, iar minimele nocturne vor fi cuprinse între -25 şi -15 grade.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI