Furt surprins de camerele video la Supermarket Simos: Tânărul ar fi autorul unui alt furt săvârșit la FălticeniLocal

Furt surprins de camerele video la Supermarket Simos: Tânărul ar fi autorul unui alt furt săvârșit la Fălticeni

       Accesări: 6746

Preocupările unor tineri s-au transformat în obiceiuri de natură penală. Furturile comise anual, în magazinele cu autoservire din Fălticeni, sunt cu zecile, iar unii hoți continuă să acționeze pentru că fie nu sunt reclamați fie nu mai sunt de găsit. Este și cazul unui tânăr care joia trecută s-a dus la Supermarket Simos să-și „procure” produsele dorite.

În jurul orei 17 el a intrat în magazinul de la intersecția străzilor Nicu Gane cu Ana Ipătescu și a sustras două sticle de whisky. Camerele de supraveghere au surprins totul.

Hoțul acționase după ce s-a asigurat că vânzătoarele sunt ocupate cu alți clienți, iar în zona rafturilor cu băuturi alcoolice nu se găsea nimeni. Mai întâi acesta s-a plimbat prin magazin, apoi s-a apropiat de rafturi ca și când ar consulta prețurile.

Tânărul, care nu are mai mult de 18 ani, a venit echipat corespunzător: vestă din fâș, hanorac și pantaloni de trening. Una din sticle a plasat-o în zona abdomenului, iar celealtă în zona intimă.

Când a ajuns în dreptul caselor de marcat, angajatele magazinului și-au dat seama că nu este ceva în regulă cu acest „client” așa că l-au strigat și i-au spus să se oprească pentru a plăti. Numai că în acel moment hoțul a ieșit rapid pe ușă și s-a făcut nevăzut.

Totul s-a întâmplat într-o jumătate de minut, paguba produsă fiind de peste 200 de lei.

După postarea filmării de un cont de socializare, directorul magazinelor Supermarket Simos a aflat că același invidid a furat în aceeași manieră produse dintr-un alt magazin cu autoservire din Fălticeni.

Cei care recunosc persoana pot suna la Poliția municipiului Fălticeni sau pot anunța la cel mai apropiat supermarket Simos.

ȘTIRI