Fulgerul i-a lovit gospodăria: Proprietarul s-a ales cu arsuri de gradul IIIRural

Fulgerul i-a lovit gospodăria: Proprietarul s-a ales cu arsuri de gradul III

       Accesări: 82

Noapte fierbinte pentru pompierii din Fălticeni. Aceștia au fost solicitați să intervină la un incendiu provocat de un fulger care a lovit o gospodărie din Mălini. Flăcările s-au extins rapid și au cuprins adăpostul de animale.

În ajutorul pompierilor militari au venit și lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Mălini.

La sosirea echipajelor, ardea grajdul din lemn, existând pericolul de propagare la casa de locuit şi o anexă gospodărească, amblele aflate în imediata apropiere.

Proprietarul a încercat să salveze o bovină din adăpostul cuprins de flăcări, însă el suferit arsuri de gradul II şi III, pe o suprafaţă de aproximativ 70% din corp. Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a fost transportat de la Spitalul Judeţean de Urgență Suceava.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Medicii au reușit să-l stabilizeze, după care l-a transferat la Iaşi, iar de aici a fost preluat de un elicopter SMURD. Mălineanul este acum internat la un spital din Bucureşti, fiind sub supravegherea medicilor specialiști.

Incendiul izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, în satul Poiana Mărului, a fost lichidat în jurul orei 1.00. Au ars adăpostul de animale, pe o suprafaţă de 80 de metri pătraţi, şi aproape trei tone de fân. Ca și când necazul abătut asupra săteanului nu a fost de ajuns, bovina, pe care proprietarul a încercat să o scoată din foc, a pierit în incendiu.

Pompierii Detașamentului Fălticeni au reușit să salveze locuinţa şi anexa gospodărească.

ȘTIRI