Frații Niculeasa au cucerit medaliile de argint și bronz la un turneu internațional de judoSport

Frații Niculeasa au cucerit medaliile de argint și bronz la un turneu internațional de judo

       Accesări: 87

sportivi-judoka-acs-somuz

Au urcat pe podiumul unei noi competiții. Doi reprezetanți ai secției de judo din cadrul clubului ACS Șomuz s-au remarcat la ultima competiție dedicată juniorilor. Alături de antrenorul Liviu Deleanu, frații Niculeasa au participat sâmbăta trecută, pe 31 octombrie, la Turneul Internațional ”Memorialul Marius Maftei” de la Iaşi.

Sportivii fălticeneni au avut rezultate excelente, reușind să obțină două medalii în cadrul concursului organizat de CS “Unirea”, Asociaţia Judeţeană de Judo şi Direcţia pentru Sport şi Tineret.

Niculeasa Gabriel și-a adjudecat medalia de argint la secțiunea U12 (categoria 38 kilograme), iar lui David Niculeasa i-a revenit medalia de bronz  la secțiunea U13 (categoria 38 kilograme). În urmă cu numai câteva zile aceștia s-au întors cu alte două medalii de bronz de la concursul internațional de la Vlahița (Târgu Mureș).

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Antrenorul Liviu Deleanu susține că voința și talentul celor doi sportivi au fost elementele determinante în ecuația performanțelor de la turneul internațional.

În competiție au intrat 23 de echipe din țară și străinătate. Anul acesta au participat aproape 300 de sportivi din centre cu tradiţie în judo

Concursul internaţional este organizat anual în memoria lui Marius Maftei, fost campion al României, Marius Maftei, decedat prematur într-un accident rutier.

Calendarul competițiilor naționale și internaționale de judo va continua cu întrecerile organizate la Focșani, Gura Humorului și Bacău, unde sportivii medaliați ai clubului fălticenean și-au anunțat participarea.

Rudy Hödl

ȘTIRI