Sport

Fotbalul sucevean a debutat cu amenzi, suspendări şi victorii la masa verde

       Accesări: 58

ajf-suceavaLa sfârşitul săptămânii trecute s-au desfăşurat primele partide de fotbal în competiţiile organizate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal.

Debutul sezonului nu a fost însă deloc unul liniştit. Comisia de disciplină a AJF Suceava a judecat joi, 27 august, neregulile consemnate de arbitri şi observatori în cazul a 6 partide din Supercupă, Cupa României şi Liga Inter Conti.

În urma şedinţei, antrenorul echipei Silva Udeşti a fost suspendat două etape, iar alţi doi jucători au fost suspendaţi pentr o etapă. În total, au fost aplicate penalităţi sportive în valoare de 990 de lei. După prima etapă, patru echipe au obţinut victoria la masa verde.

Şomuzul Preuteşti a câştigat cu 3-0 partida cu Ştiinţa Vicovu de Sus pentru că echipa de seniori a oaspeţilor nu s-a prezentat la meci. În plus, oaspeţii trebuie să plătească celor din Preuteşti cheltuielile de organizare. Cu 3-0 au fost omologate şi cele două partide (L4 şi JB1) care trebuiau să se dispute la Siret, între Rapid CFR Suceava (Siret) şi CS Gura Humorului. Humorenii s-au reînscris în competiţie dar nu au făcut deplasarea pentru prima etapă. Al patrulea rezultat stabilit de comisia de disciplină a fost cel din Liga juniorilor B1 dintre Bucovina Rădăuţi şi Vatra Moldoviţei. Oaspeţii au primit victoria cu 3-0.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Alex S. 

ȘTIRI