Fotbalistul Patrick Ekeng de la Dinamo București a murit după un șoc cardiogen suferit pe terenul de jocNațional

Fotbalistul Patrick Ekeng de la Dinamo București a murit după un șoc cardiogen suferit pe terenul de joc

       Accesări: 866

Ora 23.35 – Medicii de la Spitalul Floreasca au confirmat decesul jucătorului Patrick Ekeng.

Mijlocașul echipei Dinamo București, internaționalul camerunez Patrick Ekeng (26 de ani), s-a prăbușit pe gazon în timpul partidei dintre Dinamo și Viitorul, contând pentru ultima etapă a Play-off-ului Ligii 1.

S-a întâmplat în minutul 71 al partidei, la centrul terenului, fără ca jucătorul să fie în contact cu un adversar. Ekeng a fost introdus în teren în minutul 63, înlocuindu-l pe Eric Bicfalvi.

Jucătorul a fost preluat de o ambulanță de pe terenul de joc. Fotbalistul a fost transportat în comă la spital (șoc cardiogen) și a fost supus procedurilor de resuscitare timp de peste 70 de minute.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

„Am primit un pacient în vârstă de 26 de ani. A fost adus la noi cu o ambulanţă, fără manevre de resuscitare, din câte ştiu. S-au efectuat manevre de resuscitare timp de o oră şi aproape 30 de minute, dar fără rezultat. Din păcate, pacientul a decedat.

Nu e prima oară când se întâmplă un asemenea eveniment pe terenul de sport. Cauzele pot fi multiple şi vor fi relevate abia după examenul necroptic ce va fi efectuat.

Exprimăm condoleanţe tuturor celor care l-au cunoscut”, a declarat un purtător de cuvânt al Spitalului Floreasca, citat de Prosport.

PATRICK EKENG

26 de ani
7 prezențe în prima reprezentativă a Camerunului
Echipe de club: Canon Yaounde, Le Mans, Rodez, Lausanne-Sport și Cordoba
11 meciuri în Liga 1 la Dinamo București

dinamo2

foto – prosport.ro

ȘTIRI