Fotbaliştii de la Şomuz Fălticeni s-au reunit pentru pregătirea returuluiSport

Fotbaliştii de la Şomuz Fălticeni s-au reunit pentru pregătirea returului

       Accesări: 86

Aşa cum era anunţată încă din primele zile ale lui 2016, reunirea echipei de fotbal Şomuz Fălticeni a avut loc vineri, 15 ianuarie.

Date fiind condiţiile meteorologice nefavorabile, jucătorii au fost aşteptaţi în Sala de sport “Gabriel Udişteanu”. Prima întâlnire din acest an s-a încheiat cu un joc de fotbal în sală sub conducerea profesorului Iulian Darabă. De marţi, 19 ianuarie, încep antrenamentele pentru reacomodare la efort.

“Pregătirea de iarnă o începem la Fălticeni, pe Stadionul Tineretului. Vor fi, în funcţie şi de timpul liber al jucătorilor, cel mult două antrenamente pe săptămână. Aşa cum am mai spus, avem la dispoziţie lotul din turul campionatului şi urmează să purtăm discuţii cu o serie de jucători care doresc să vină la Fălticeni, ne gândim la maxim 4 jucători noi. La prima întâlnire a venit şi Silviu Martin, un jucător de 22 de ani, care a evoluat în tur la Gura Humorului”, ne-a declarat antrenorul Radu Anania.

Perioada de transfer pentru returul ediției de campionat 2015-2016, anunţată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Suceava, este 26 ianuarie – 22 februarie 2016.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Înaintea returului, Şomuz Fălticeni conduce în Liga a IV-a cu un avans de 4 puncte în faţa echipei Dorna Vatra Dornei, şi are ca obiectiv promovarea.

AJF Suceava va transmite Federaţiei Române de Fotbal echipa calificată pentru barajul de promovare până la data de 13 iunie 2016. Barajul de promovare în liga a 3-a va avea loc la data de 18 iunie, ora 18.00 – TUR și 25 iunie, ora 18:00 – RETUR. De asemenea, echipa câștigătoare a fazei județene a Cupei României va fi transmisă FRF până la data de 20 iunie.

Alex Săvescu

ȘTIRI