Fotbaliștii de la Șomuz Fălticeni au început pregătirea de iarnă. Primul amical este programat la sfârșitul săptămâniiSport

Fotbaliștii de la Șomuz Fălticeni au început pregătirea de iarnă. Primul amical este programat la sfârșitul săptămânii

       Accesări: 897

ACS Șomuz Fălticeni a organizat, la sfârșitul săptămânii trecute, primul antrenament în aer liber din perioada de pregătire.

Pe un frig pătrunzător, aproximativ 15 jucători au fost prezenți sâmbătă la Stadionul „Tineretului”.

Pentru că suprafața de joc este impracticabilă, în urma ninsorilor, jucătorii au efectuat turele de alergare specifice programului de readaptare la efort.

Între cei prezenți, mulți jucători aflați în discuții cu clubul din Fălticeni, dar și doi jucători care s-au alăturat echipei, și au mai făcut parte din lotul celor de la Șomuz: Florin Ailenei și Lucian Luchian.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Antrenorul Geo Stanca ne-a informat că programul de pregătire va continua cu cel puțin două antrenamente pe săptămână, la care să poată să fi prezenți cât mai mulți dintre jucătorii de bază, dar și jucători cu care clubul se află în discuții.

În ceea ce privește jocurile de pregătire, sunt confirmate 3 amicale. Primul test este programat duminică, 3 februarie, la Roman, cu FC II Botoșani. La acest joc Șomuz va deplasa un lot de peste 20 de jucători.

Vor urma alte două jocuri: cu LPS Suceava (pe 10 februarie) și Foresta Suceava (pe 16 februarie).

ȘTIRI