Accesări: 136

preutesti_falticeni_3
În această după-amiază, pe stadionul din comuna Boroaia, Şomuz Fălticeni şi Şomuzul Preuteşti au susţinut prima partidă de verificare din perioada de pregătire a sezonului de primăvară.

S-au disputat două reprize a 35 de minute. Liderul Ligii a IV a s-a impus cu 3-1. După prima repriză Fălticeniul conducea cu 1-0 prin golul înscris de Andrei Aileni din lovitură liberă. Echipa din Preuteşti a ratat un penalty în prima repriză, prin Dragomir, şutul acestuia fiind apărat de Ciotină.

Tot din penalty s-a restabilit egalitatea în repriza a doua, gol înscris de Clim. Dragomir a adus în avantaj echipa din Preuteşti după un lob din afara careului mare, iar Ionuţ Gheorghe a dus scorul la 3-1 după un corner.

“Suntem în primele zile ale perioadei de pregătire şi asta s-a văzut astăzi. De luni vom putea folosi terenul de pe Maior Ioan pentru a drula în condiţii bune pregătirea fizică. Am avut la dispoziţie 14 jucători şi cred că în scurt timp vom reintra în ritm. Suntem în discuţii pentru stabilirea unui program de meciuri amicale”, ne-a declarat antrenorul Radu Anania.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Preşedintele Cătălin Ungureanu şi antrenorul Radu Anania au deplasat la Boroaia următorul lot de jucători: Ciotină şi Alexa (portari) şi Gogonel, Zancu, Cara, Moisii, Raţă, Munteanu, Aioanei, A. Aileni, Sandu, A. Cosmin, Bostangică, Semeniuc.

La rândul său, Cătălin Vasiliu, antrenorul echipei din Preuteşti s-a declarat mulţumit de jocul echipei. “În repriza secundă s-a cunoscut că am parcurs o perioadă bună de pregătire. Cei din Fălticeni au căzut fizic şi am reuşit să înscriem trei goluri. Sunt mulţumit de evoluţia celor patru jucători care s-au alăturat echipei noastre şi îi aştept să confirme în următoarele meciuri amicale. Avem un lot numeros şi asta este benefic pentru că vom avea concurenţă pe posturi”, ne-a declarat antrenorul Cătălin Vasiliu, golegeterul Ligii a IV a, care nu a putut evolua astăzi din cauza unei probleme medicale.

Şomuzul preuteşti a folosit în partida de astăzi următorii jucători: Georgescu – Botoşanu, Filip, Simion, Constantin, Crăciun, Ungureanu, Dragomir, Narcis A., Vasiliu R., Clim. În repriza a doua au mai intrat Gheorghe I, Vîrvărei, Beclea, Onofrei, Grădinaru şi Alexandru V.

Şomuzul Preuteşti va susţine următorul meci amical sâmbătă, la prânz, împotriva echipei Bucovina Rădăuţi (Liga a III), pe terenul din Frătăuţii Noi.

ȘTIRI