Accesări: 204

somuzul preutesti
Şomuzul Preuteşti a disputat în această după-amiază un nou test de verificare, la Frătăuţii Noi, cu Bucovina Rădăuţi(Liga a III a).

Echipa pregătită de Cătălin Vasiliu a condus la pauză cu 1-0, prin reuşita lui Radu Vasiliu. Rădăuţenii au egalat prin Hrimiuc şi au câştigat partida prin golul lui Sabie, în minutul 89, după echipa din Preuteşti a rămas în 10 jucători în urma eliminării lui Ungureanu (pentru proteste – al doilea cartonaş galben).

“Este important că am putut vedea cum ne descurcăm pe iarbă. Din punctul meu de vedere am făcut un meci bun. Nu s-a văzut o diferenţă de pregătire între cele două echipe. Este până la urmă un meci amical şi scorul nu are importanţă. Pentru noi urmează încă o săptămână de pregătire acasă şi probabil revanţa cu echipa din Fălticeni. La sfârşitul săptămânii viitoare vom pleca în cantonament la Vatra Dornei”, ne-a declarat antrenorul Cătălin Vasiliu.

Preuteştiul a folosit astăzi următoii jucători: Georgescu, Botoşanu, Filip, Simion, Constantin, Ungureanu, Vîrvărei, Dragomir, Clim, Crăciun, R. Vasiliu. Au mai intrat: Beclea, Alexandru V., Grădinaru, Onofrei şi Gheorghe I.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI