Fostul șef al Poliției Locale Fălticeni s-a stins din viață: Constantin Parasca avea 60 de aniLocal

Fostul șef al Poliției Locale Fălticeni s-a stins din viață: Constantin Parasca avea 60 de ani

       Accesări: 17199

Doliu în mediul polițienesc. Constantin Parasca s-a stins din viață la vârsta de 60 de ani. Fostul șef al Poliției Locale Fălticeni a murit azi dimineață la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

În urmă cu câteva zile el s-a internat pentru o operație la colon. Deși după intervenția chirurgicală Constantin Parasca s-a simțit bine, ulterior au apărut complicații. Azi dimineață, polițistul local a murit în spital.

Constantin Parasca s-a născut pe 22 februarie 1956 la Fălticeni. A absolvit Liceul Teoretic ”Nicu Gane” în anul 1975, iar apoi și-a continuat studiile la Facultatea de Navigație ”Mircea cel Bătrân” din Constanța. În 1979 își încheie studiile superioare cu media 9.

La propunerea Facultății de Drept din cadrul Universității ”Danubius” din Galați, fălticeneanului Constantin Parasca i se conferă în aprilie 2009 titlul de master în drept pentru pentru Drept și Administrație Publică Europeană.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În octombrie 2005 devine angajat al Primăriei Fălticeni ocupând funcția de șef Serviciu Poliție Comunitară. În martie 2011 este numit director executiv în cadrul Poliției Locale, iar în septembrie 2012 este eliberat din funcția de director executiv.

Colegii de serviciu și prietenii transmit sincere condoleanțe familiei îndurerate.

ȘTIRI