Foresta Suceava și Șomuz Fălticeni se întâlnesc sâmbătă pe AreniSport

Foresta Suceava și Șomuz Fălticeni se întâlnesc sâmbătă pe Areni

       Accesări: 626

Vineri și sâmbătă, 31 august – 1 septembrie 2018, sunt programate partidele etapei a 2-a în Liga a 3-a, Seria I.

Această rundă aduce față în față două dintre reprezentantele județului Suceava în acest eșalon, echipele din Suceava și Fălticeni.

Foresta Suceava, retrogradată din Liga a 2-a, va întâlni nou promovata Șomuz Fălticeni.

Pentru Foresta este primul joc în această ediție de campionat, în timp ce Șomuz merge pe Areni după eșecul din prima etapă.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Partida va fi condusă de o brigadă de arbitri, cu Roman Cosmin (la centru), A1: Melinte Ionuț, A2: Pușcasu Ana. Observatori din partea FRF: Stefanuti Claudiu (Năsăud – Bistriţa Năsăud), China Ion Nicolae (Baia Mare – Maramureş).

Luând în calcul transferurile din această vară, atât în ceea ce privește lotul de jucători cât și banca tehnică, dar și jocul bun din Cupa României (în ciuda eliminării), Foresta Suceava este favorită în primul derby, după foarte mulți ani, între Suceava și Fălticeni.

Șomuz Fălticeni va face deplasarea la Suceava fără doi dintre titularii din prima etapă: George Neagoe (suspendat) și Vasile Padovei (accidentat). Antrenorii Dan Dăscălescu și Radu Anania vor stabili lotul pentru confruntarea de pe Areni, după antrenamentul din această seară.

Legat de lotul echipei Șomuz Fălticeni, trebuie spus că în această săptămână au fost realizate alte patru transferuri ale unor tineri jucători: Alin Scutariu, Cătălin Tacu și Marius Rață (de la Omnia Suceava) și fălticeneanul Andrei Prisacaru (de la LPS Suceava).

Programul etapei a doua: 

Vineri, 31 august, ora 18.00

CSM Râmnicu Sărat – CSM Focșani

CSM Roman – FC Botoșani 2

Sâmbătă, 1 septembrie 2018, ora 17.00

Foresta Suceava – Șomuz Fălticeni

KSE Târgu Secuiesc – Bucovina Rădăuți

Metalul Buzău – SCM Gloria Buzău

Sporting Liești – ACSM Ceahlăul Piatra Neamț

Suporter Club Oțelul Galați – Sănătatea Darabani

Știința Miroslava – CSM Pașcani

foto – galbenverde.ro

ȘTIRI