Foresta Suceava învinsă acasă de UTA Arad la debutul lui Florentin Petre pe banca tehnicăSport

Foresta Suceava învinsă acasă de UTA Arad la debutul lui Florentin Petre pe banca tehnică

       Accesări: 584

Foresta Suceava și-a propus victoria la primul meci oficial cu Florentin Petre ca antrenor, dar a suferit o nouă înfrângere și rămâne pe ultimul loc al Ligii a 2-a.

Partida disputată în această dimineață, pe Stadionul Areni, a început cu un eurogol al Forestei, reușit de Renquin, în minutul 29, lob peste portar de la 30 de metri.

Bucuria a fost de scurtă durată pentru că echipa vizitatoare a marcat două goluri în mai puțin de 7 minute. Sucevenii puteau obține un punct după golul egalizator reușit de Marius Matei, în minutul 85, dar UTA a plecat de la Suceava cu toate cele 3 puncte, după golul marcat în al patrulea minut al prelungirilor.

În urma înfrângerii de astăzi, Foresta Suceava rămâne pe ultima poziție a clasamentului, cu doar 7 puncte după 14 etape disputate.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Foresta Suceava – UTA Arad 2-3 (1-2)

Au marcat: Renquin (29), Marius Matei (85) / Hlistei (34), M. Ciucă (36), P. Păcurar (90+4)

Arbitru: Cătălin Marian Pană (Bucureşti); Asistenţi: Marian Truţă (Băbeni) şi Alexandru Mihăilă (Râmnicu Vâlcea).

Foresta: Began – A. Onofraş, Masella, Eridson (Cerlincă), Belevschi, Renquin (Dali Amar), Acolatse, Vl. Stănescu, R. Sumanariu, M. Matei, Kimbaloula
Antrenor: Florentin Petre

UTA: D. Mureşan – Al. Manea, Iuga, Ciucă, Burlă – Strătilă (Prună), Polgar, Asani, Hlistei – Stahl (Stahl), D. Florea (Păcurar).
Antrenor: Cristian Todea

Foto: ACS Foresta Suceava Oficial (facebook)

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI