FORESTA revine în prim-planul fotbalului fălticenean!Sport

FORESTA revine în prim-planul fotbalului fălticenean!

       Accesări: 1449

Şcoala de Fotbal „Foresta Fălticeni 2016”, o iniţiativă a asociaţiei sportive cu acelaşi nume, anunţă lansarea cursurilor pentru copiii cu vârste între 6 și 12 ani, care doresc  să practice fotbalul.

Primele activităţi de selecţie sunt programate marţi, 10 mai 2016, de la ora 16.00, pe terenul sintetic de la Colegiul „Vasile Lovinescu”.

Inițiatorul acestui proiect este fotbalistul Andrei Aileni, acum antrenor cu rezultate deosebite la nivel de copii în cadrul unui cunoscut club sucevean. Andrei va fi sustinut în demersul său de profesorul Florin Ailenei (fotbalist în activitate), Lucian Hreamătă și Costel Apupăzoaie.

Pe termen scurt, Şcoala de Fotbal „Foresta Fălticeni 2016” are ca obiectiv înscrierea în competițiile județene a cel puțin 3 grupe și  participarea la turnee importante organizate în România. Noua asociație a discutat cu Primăria Fălticeni despre o eventuală susținereîn viitorul apropriat a activității fotbalistice la nivel de copii.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

“Începând cu data de 10 mai 2016, Asociația Sportivă Foresta Fălticeni 2016 organizează cursuri de inițiere și aprofundare în fotbal a copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. Programul de antrenament cuprinde 3 ședințe pe săptămână. Dacă vrei ca puștiul tău să se bucure de clipe frumoase te așteptăm să-l înscrii la una dintre grupele noastre! Nu ezita să ne contactezi la telefonul 0747.404.334.”

Activitatea acestei noi asociații sportive nu are legătură cu Asociația “Fotbal Club Foresta” Fălticeni, care a susținut echipa de fotbal Foresta Fălticeni.

fotbal copii

ȘTIRI