Foresta Fălticeni – Grupa 2009 pe podium la Cupa Play BacăuSport

Foresta Fălticeni – Grupa 2009 pe podium la Cupa Play Bacău

       Accesări: 441

Grupa de juniori 2009 a clubului de fotbal Foresta Fălticeni 2016 a participat, la sfârșitul săptămânii trecute, la turneul de fotbal Cupa Play Bacău.

Copiii pregătiți de profesorul Dumitru Hreamătă au avut din nou o evoluție foarte bună și au reușit a șasea calificare în semifinale, în opt turnee la care au participat.

Rezultate Grupă:

Foresta Fălticeni – LPS Galați 4-3 (3 goluri Darius Nedelcu, un gol Ștefan Fîntînariu)

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Foresta Fălticeni – Atletico Junior Bacău 3-0 ((3 goluri Darius Nedelcu)

Foresta Fălticeni – Play 2 Bacău 8-1 (David Cornea 3 goluri, Ștefan Fîntînariu, Gabriel Bernaschi, Alex Chirilă, Bogdan Zegleanu, Darius Nedelcu)

Semifinale

Foresta Fălticeni – Junior Galați 1-3 (Darius Nedelcu)

Foresta a câștigat cu 2-1 finala cu LPS Galați, pentru locurile 3-4. Marcatori Darius Nedelcu și Alex Chirilă. Portarul Bogdan Zegleanu a scos o minge foarte grea la scorul de 2-1, la ultima fază a meciului.

Pe lângă medaliile de bronz, Foresta a obținut și un premiu individual prin Darius Nedelcu, golgheterul competiției, cu 9 goluri marcate (la al patrulea titlu de golgheter).

“Premiul individual câștigat de Darius Nedelcu este meritul întregii echipe. Asta a fost povestea celui de-al optulea turneu al grupei 2009, mândria clubului FORESTA FĂLTICENI 2016. La cele opt turnee am reușit să câștigăm grupa pentru a cincea oară și să ne calificăm în semifinale pentru a șasea oară. Mai trebuie subliniat un lucru foarte important și anume că la AS FORESTA FĂLTICENI 2016 se joacă numai cu copii care corespund anului competiției sau mai mici. Clubul mulțumește părinților pentru susținerea necondiționată și suntem conștienți că fără dumneavoastră ne-ar fi foarte, foarte greu!”, a declarat antrenorul Dumitru Hreamătă.

Foresta 2016: Lucian Onofrei, Bogdan Zegleanu, David Cornea, Răzvan Armanu, Ștefan Fîntînariu, Darius Nedelcu, Gabi Bernaschi, Jason Blanariu, Tudor Dănilă, Alex Chirilă. Antrenor Dumitru Hreamătă.

ȘTIRI