Food Revolution Day la FălticeniEveniment

Food Revolution Day la Fălticeni

       Accesări: 148

food revolution dayFood Revolution Day este o mişcare globală iniţiată de Jamie Oliver din 2012, având ca scop încurajarea oamenilor să renunţe la mâncare de tip fast food şi invitarea acestora să se întoarcă la gătit şi să mănânce mai sănătos.

Vineri,15 mai 2015, ora 13.00, „La Bibliotecă”, va fi sărbătorită alimentaţia sănătoasă prin degustare de preparate gătite de voluntari, un atelier de gătit pentru copii şi informare în ceea ce priveşte adoptarea unui stil de viaţă sănătos.

Organizatorul acestui eveniment este Camelia Ciocîrlan, tehnician nutritionist dietetician, care activează în domeniul nutriţiei de 2 ani, timp în care a studiat alimentaţia sănătoasă şi beneficiile ei.

 „Îl urmăresc pe Jamie Oliver încă de când a apărut prima dată în media iar anul trecut am avut ocazia să cunosc unul din ambasadorii Food Revolution Day în Romania care m-a inspirat sa organizez acest eveniment şi pe plan local. Scopul nostru este să ducem mai departe mesajul lui Jamie Oliver, luptând pentru prevenirea obezităţii la copii şi educarea în spiritul unei alimentaţii corecte. Acest eveniment nu ar fi posibil fără echipa de voluntari, majoritatea elevi ai Colegiului Naţional Nicu Gane. Mă bucur enorm că au raspuns cu entuziasm deoarece voluntariatul îi dezvoltă şi îi pregateşte pentru următoarea etapă a vieţii”, ne-a declarat Camelia Ciocârlan.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI