Food Revolution Day la Colegiul Naţional „Nicu Gane”Local

Food Revolution Day la Colegiul Naţional „Nicu Gane”

       Accesări: 982

Această mişcare pornită de bucătarul Jamie Oliver pentru a inspira şi educa oamenii, în vederea adoptării unui stil de viaţă sănătos, ia din ce în ce mai multă amploare în toată lumea, prin intermediul ambasadorilor.

Ambasadorul responsabil de evenimentele din judeţul Suceava, Camelia Ciocîrlan, teHnician nutriţionist şi studentă a Facultaţii de Medicină, specializarea Nutriţie şi Dietetică.

“Scopul meu şi al tuturor ambasadorilor este să facem oamenii să se gândească mai mult la felul în care mănâncă, la originea produselor pe care le folosesc, la cât de mult ne afectează organismul si la cât de simplu este să gătim acasă.

Vă îndemn să gătiţi din ingredientele pe care le aveţi în grădinile şi cămările voastre, să cumpăraţi cât mai mult de la producătorii locali şi să renunţaţi la produsele procesate.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Faptul că anul trecut am avut o clasă participantă la eveniment iar anul acesta vom face evenimentul cu toţi elevii colegiului mă bucură enorm de mult şi vreau să mulţumesc grupului de elevi, domnului profesor Caulea şi doamnei director Cristina Nechifor fără de care nu era posibilă realizarea acestui eveniment ”, ne-a informat Camelia Ciocârlan, ambasador Food Revolution Day.

Evenimentul din Fălticeni este programat miercuri, 20 aprilie, ora 09.00, la Colegiul Naţional “Nicu Gane”.

Ambasadorul Food Revolution Day va lucra cu un grup de copii din satul Dolheştii Mici, urmând ca în luna mai, când se va sărbători Food Revolution Day în toată lumea, să ia parte la o serie de evenimente în Iaşi.

ȘTIRI