Fondurile adunate la acțiunile caritabile de sărbători vor fi folosite pentru copiii de la Grădinița Specială FălticeniLocal

Fondurile adunate la acțiunile caritabile de sărbători vor fi folosite pentru copiii de la Grădinița Specială Fălticeni

Sărbătorile de iarnă au fost un prilej pentru organizarea unor evenimente caritabile. Câteva dintre acestea au fost realizate în beneficiul copiilor de la Grădinița Specială Fălticeni.

La sfârșitul anului trecut au avut loc mai multe spectacole cu scop filantropic printre care „Șansa de a dărui”, „De tine depinde viitorul lor”, Dăruim din suflet”, „Magia Crăciunului”.

Profesoara Mariana Amarie,  de la Grădinița Specială, coordonatoarea proiectului caritabil „Magia Crăciunului”, afirmă că fondurile colectate în urma organizării acestui eveniment, în parteneriat cu unitățile de învățământ din municipiu, sunt direcționate pentru copiii grădiniței.

„Suma de 2324 de lei va fi cheltuită în totalitate pentru copiii grădiniței, pentru jocuri educative, jucării si jocuri de rol pentru cabinetul metodic. Un rol important în reușita acestor  activități l-au avut partenerii, fie că vorbim de ONG-uri, unitățile de învățământ sau, mai nou, Protoieria Fălticeni. Personal vreau să mulțumesc pentru implicarea doamnelor profesoare Gabriela Ariton și Maria Peiu, dar și preotului Adrian Dulgheriu”, a precizat profesorara Mariana Amarie.

 

Facebook Comments

ȘTIRI