Focul de artificii la trecerea în 2016 va fi lansat dintr-o nouă locaţieActualitate

Focul de artificii la trecerea în 2016 va fi lansat dintr-o nouă locaţie

       Accesări: 330

Trecerea în anul 2016 va fi marcată cu un foc de artificii la miezul nopţii. Primarul Cătălin Coman a anunţat că administraţia locală va organiza şi în acest an focul de artificii, la ora 24.00.

Faţă de alţi ani, locaţia din care vor fi lansate artificiile a fost  schimbată pe terenul de sport al Şcolii Gimnaziale „Mihail Sadoveanu” (Şcoala nr. 3).

Mutarea a fost impusă de condiţiile de autorizare ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Pompierii nu au mai permis lansarea artificiilor de pe clădirile din zona centrală, aşa cum se întâmpla până acum, ne-a informat primarul Cătălin Coman.  Acesta solicită persoanelor care vor ieşi în centrul Fălticeniului, pentru a asista la focul de artificii, să rămână în Piaţa Nada Florilor pe durata lansării materialelor pirotehnice, să nu staţioneze în preajma terenului de sport pentru a nu se bloca traficul rutier pe varianta de trafic greu.

„Încercăm să nu întrerupem tradiţia focului de artificii. Este un moment aşteptat de foarte mulţi fălticeneni, la cumpăna dintre ani. Terenul de sport al Şcolii Mihail Sadoveanu a fost o soluţie acceptată de pompieri pentru a putea organiza focul de artificii. Având în vedere înălţimea clădirile din zona centrală,  Piaţa Nada Florilor le va oferi celor prezenţi o vizibilitate bună pentru spectacolul pirotehnic”, a precizat primarul Cătălin Coman.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Joi, 31 decembrie, de la ora 22.30, Primăria Fălticeni îi invită pe fălticeneni să întâmpine noul an în piaţa centrală. Administraţia locală a pregătit un spectacol artistic cu participarea trupei MAXIM, a Ansamblului Străjerii din Dolheştii Mici şi a interpreţilor de muzică populară Adriana Bucevschi, Sorin Filip, Călin Brăteanu, Eusebiu Gafiţa.

ȘTIRI