Incendiu devastator într-o gospodărie din BrădăţelRegional

Incendiu devastator într-o gospodărie din Brădăţel

Militarii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă, coordonat de preotul Gabriel Puiu Florea, din comuna Cornu Luncii, au intervenit cu patru autospeciale cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o gospodădie din satul Brădăţel, comuna Horodniceni.

Incendiul a fost anunțat duminică, 4 decembrie 2016, în jurul orei 12.23.

La sosirea echipajelor, ardeau anexele gospodăreşti şi acoperișul casei de locuit, construcţii din lemn, cu învelitoare din tablă, şi exista pericolul de propagare la întreaga locuinţă.

Au ars acoperișul casei pe o suprafață de 80 de metri pătrați şi anexele gospodăreşti, care formau un corp comun compus din garaj, depozit de furaje, grajd şi bucătărie de vară, pe o suprafaţă totală de aproximativ 160 de metri pătraţi. Au mai ars circa 15 tone de furaje, 20 de tone lemn de foc şi centrala termică. S-au degradat pereţii locuinţei şi bunuri din interior.

Flăcările au izbucnit din podul construcţiei corp comun, iar cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect, a precizat ISU Suceava.

Incendiul a fost lichidat la ora 15:40, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, cu bunurile aferente. Au mai fost salvate două bovine, două porcine şi 15 păsări de curte.

Nu s-au înregistrat victime omenești.

Facebook Comments

ȘTIRI