Final de sezon pentru CSS Nicu Gane și Foresta Fălticeni în campionatul juniorilor Under13Sport

Final de sezon pentru CSS Nicu Gane și Foresta Fălticeni în campionatul juniorilor Under13

       Accesări: 488

CSS Nicu Gane și Foresta Fălticeni au disputat, la sfârșitul săptămânii trecute, ultimele meciuri oficiale din ediția 2016-2017 a Campionatului de fotbal Under 13.

Fălticenenii au încheiat sezonul cu rezultate pozitive.

CSS Nicu Gane a jucat acasă, pe Stadionul Tineretului. Micii fotbaliști pregătiți de prof. Iulian Darabă au învins cu 7-3 echipa CSS Rădăuți. Golurile au fost marcate de Țolescu Alexandru, Teleasa Denis, Șandru Constantin (jucător cu 3 ani mai mic decât nivelul categoriei), Pîslaru Cozmin (4 goluri).

Chiar dacă au câștigat 15 puncte în întreg sezonul, fotbaliștii de la “Nicu Gane” au arătat că pot face față în competiție cu copii mai experimentați, un parcurs de bun augur pentru viitoarele campionate la nivel județean. CSS Nicu Gane s-a clasat pe locul 10.

Debutantă a fost și echipa de juniori a clubului Foresta Fălticeni 2016. Echipa pregătită de profesorul Florin Ailenei a remizat în ultima etapă în deplasare, pe terenul echipei Juniorul 2 Suceava (scor 2-2). Marcatori au fost Manolache Alex și Grădinariu Gabriel.

“Trăgând linie acum la final de campionat, după un an de activitate, pot spune ca sunt mulțumit de acești copii minunați care au aratat o creștere de forma de la meci la meci, lucru ce ne-a situat pe un meritat loc 7 din 12 echipe, într-un campionat în care am reușit să depășim echipe cu cel puțin 3-4 ani de activitate precum Omnia Suceava, CSS Rădăuți sau Juniorul2 Suceava”, ne-a declarat profesorul Florin Ailenei.

Campionatul a fost câștigat de Juniorul 1 Suceava, iar pe podium s-au mai aflat LPS CSS Suceava și CSM 1 Dorna Vatra Dornei.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI