Final de sezon în Cupa “Nada Florilor” la tenis de câmpSport

Final de sezon în Cupa “Nada Florilor” la tenis de câmp

       Accesări: 87

cupa_nada florilor_2Duminică, 13 septembrie 2015, terenurile de tenis din incinta Colegiului “Vasile Lovinescu” au găzduit ultima etapă a Cupei “Nada Florilor” – tenis de câmp, competiție în calendarul Tenis 10 FRT.

Concursul a fost organizat de ACS Nada Florilor cu spijinul Primăriei Fălticeni, a omului de afaceri Grigore Florea și a administratorului bazei sportive Bogdan Mândruță.

“Ne bucurăm că putem să le oferim celor mici o alternativă sănătoasă pentru timpul liber. În acest an, primul în care organizăm concursuri recunoscute de Federația Română de Tenis, am reușit să atragem spre acest sport foarte mulți copii din Fălticeni și chiar din Suceava. Și la concursul de astăzi au fost prezenți peste 30 de copii din Fălticeni, Suceava și Iași, iar nivelul de joc a fost unul destul de ridicat. Mulțumesc tuturor celor care ne sprijină, de la nivelul primăriei, domnul primar Coman, domnul director Buhlea, domnul Guliga, până la cel al unor oameni care înțeleg ce înseamnă să organizezi astfel de competiții, cum ar fi domnul Florea. Urmează o perioadă în care ne vom axa pe pregătire și atragerea altor copii talentați, ne-a declarat instructorul Marcel Dascălu.

Rezultate:

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Nivel Verde – fete: 1. Ștefana Cârlățan, 2. Ilinca Anton, 3. Evelina Tănase.

Nivel Verde – băieți: 1. David Onisei, 2. David Buhă, 3. Toma Tătaru.

Nivel Portocaliu: 1. David Onisei, 2. Ilinca Anton, 3. Răzvan Maciuc.

Nivel Roșu: 1. Darius Avrămia, 2. Aissia Prisacariu, 3. Matei Moșneguțu.

Începători: 1. Avian Buhlea, 2. Darius Onea, 3. Sara Ilie.

Alex Săvescu

ȘTIRI