Filip a câştigat al patrulea turneu de tenis în zona MoldoveiSport

Filip a câştigat al patrulea turneu de tenis în zona Moldovei

       Accesări: 68

După Suceava, Piatra Neamţ şi Iaşi, fălticeneanul Vasile Filip şi-a trecut astăzi în palmares al patrulea titlu de campion,la categoria 12 ani, în turneele organizate sub patronajul Federaţiei Române de Tenis, în zona Moldovei.

Vasilică a câştigat şi turneul de la Roman, după ce finalistul Ştefan Alistar (Dinamo Braşov) a abandonat turneul înaintea finalei care trebuia să se joace joi, 28 august.

Filip s-a calificat în finală după un nou joc bun în semifinala cu principalul favorit, George Grumăzescu (Atletic Roman), scor 6-3, 7-6, după ce în primul set partida a fost orprită din cauza ploii la scorul de 4-1 pentru Vasilică.

La cei 12 ani ai săi, Vasile Filip a făcut performanţă în patru turnee consecutive din zona Moldovei, fiind navetist în fiecare zi de concurs. Doar în ultimele patru zile Vasile a parcurs de 8 ori distanţa dintre Fălticeni şi Roman (dus-întors), aproape 700 de kilometri! Cel care l-a sprijinit şi de această dată a fost omul de afaceri Grigore Florea.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Cu cele patru turnee câştigate, Vasile Filip ar putea urca la începutul lunii sepembrie în primii 70 de jucători la nivel naţional, la categoria 12 ani.

ȘTIRI