Fetele de la CSS “Nicu Gane” au participat la Turneul  „Vest Sport Futsal Feminin” organizat la Alba IuliaSport

Fetele de la CSS “Nicu Gane” au participat la Turneul „Vest Sport Futsal Feminin” organizat la Alba Iulia

       Accesări: 365

Sâmbătă, 6 aprilie 2019, o echipă a secției de fotbal feminin, de la CSS Nicu Gane Fălticeni, a participat la cel de-al doilea turneu din cadrul programului de dezvoltare a futsal-ului feminin „Vest Sport Futsal Feminin”, inițiat în anul 2018, sub egida Federației Române de Fotbal.

Turneul a fost organizat la Alba Iulia, cu participarea echipelor:  Student Sport Alba Iulia (club organizator), Atletic Olimpia Gherla, Celta Brașov, Vest Sport Academy Timișoara și CSȘ Nicu Gane Fălticeni.  

S-a jucat în sistem round-robin (fiecare cu fiecare), iar câștigătoarea a fost desemnată echipa cu cea mai bună linie de clasament, respectiv echipa gazdă Student Sport, care va participa la turneul final de la Timișoara unde se va decide campioana națională a competiției.

Echipa din Fălticeni s-a clasat pe locul 4, cu 1 victorie, 2 remize și 1 înfrângere: 1-1 cu Student Sport Alba Iulia; 5-3 cu Atletic Gherla; 3-4 cu Veste Sport Academy Timișoara; 1-1 cu Celta Brașov.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Două sportive din Fălticeni au fost remarcate de organizatori: Serban Lorena a fost cea mai bună portăriță, iar Viziteu Dorina cea mai bună marcatoare a turneului.

Din lotul care a făcut deplasarea la Alba Iulia, sub coordonarea antrenorului Dan Dăscălescu, au făcut parte: Șerban Lorena , Ciobanu Miruna – Climent Ștefania, Păvălean Andreea, Viziteu Dorina, Țibichi Vasilica, Loghin Irina, Parasca Bianca, Aionei Paula.

Următorul turneu se va desfășura în luna mai la Reșita, în organizarea clubului Banat Girls.

ȘTIRI