Fetele de la Colegiul “Nicu Gane” au părăsit Cupa RomânieiSport

Fetele de la Colegiul “Nicu Gane” au părăsit Cupa României

       Accesări: 442

Au sperat că vor face un meci de fotbal memorabil, dar aventura fetelor de Colegiul Național “Nicu Gane” Fălticeni în Cupa Românie s-a încheiat în turul al doilea.

Heniu Prundu Bârgăului, locul 2 în Liga 1 și finalistă a ultimei Cupe, s-a impus cu 4-0 pe Stadionul „Tineretului”.

Pentru echipa pregătită de antrenorul Marcel Irimie, lidera Seriei a II-a, a fost primul duș rece în partidele oficiale din această toamnă.

CN Nicu Gane Fălticeni – Heniu Prundu Bârgăului 0-4 (0-2)

Au marcat: Adina Rognean, Mihaela Merlan (2goluri) și Szidònia Papp

CN Nicu Gane: Cuciureanu, Pintilie Anisia (Pintilie Theofana), Holtzhauser, Țibichi, Lazăr, Parasca (Gagiu), Maxinese, Vițelariu (Leonte), Viziteu, Ferariu, Casian. Rezerve neutilizate: Aionei și Loghin. Antrenor: Marcel Irimie.

Heniu:  Mera Iulia, Daniela Mateş, Lenuta Stef, Nadea Vasilika – Ioana Catuna, Anastasia Sivolobova, Eugenia Miron, Mihaela Purcil – Mihaela Merlan, Adina Rognean, Papp Szidònia. A mai jucat: Iulia Zamfir. Antrenori: Calin Svoboda, Gicu Ruscau.

“Deși am întâlnit un adeversar care evoluează într-un eșalon superior, sunt mulțumit de atitudinea fetelor. Au dat dovadă de devotament și au fost în multe momente ale jocului la același nivel cu adversarele.

Diferenta a fost făcută de experiența superioară a fetelor de la Prundul Bârgăului. Din păcate, superficialitatea la finalizare ne-a privat de un rezultat mai bun.

Rămâne să ne concentrăm pe jocurile din campionat, unde ne propunem să avem în continuare o evoluție foarte bună”, a declarat antrenorul Marcel Irimie pentru cotidianul Cronica de Fălticeni.

ȘTIRI