Fetele de la Colegiul “Nicu Gane” au părăsit Cupa RomânieiSport

Fetele de la Colegiul “Nicu Gane” au părăsit Cupa României

Au sperat că vor face un meci de fotbal memorabil, dar aventura fetelor de Colegiul Național “Nicu Gane” Fălticeni în Cupa Românie s-a încheiat în turul al doilea.

Heniu Prundu Bârgăului, locul 2 în Liga 1 și finalistă a ultimei Cupe, s-a impus cu 4-0 pe Stadionul „Tineretului”.

Pentru echipa pregătită de antrenorul Marcel Irimie, lidera Seriei a II-a, a fost primul duș rece în partidele oficiale din această toamnă.

CN Nicu Gane Fălticeni – Heniu Prundu Bârgăului 0-4 (0-2)

Au marcat: Adina Rognean, Mihaela Merlan (2goluri) și Szidònia Papp

CN Nicu Gane: Cuciureanu, Pintilie Anisia (Pintilie Theofana), Holtzhauser, Țibichi, Lazăr, Parasca (Gagiu), Maxinese, Vițelariu (Leonte), Viziteu, Ferariu, Casian. Rezerve neutilizate: Aionei și Loghin. Antrenor: Marcel Irimie.

Heniu:  Mera Iulia, Daniela Mateş, Lenuta Stef, Nadea Vasilika – Ioana Catuna, Anastasia Sivolobova, Eugenia Miron, Mihaela Purcil – Mihaela Merlan, Adina Rognean, Papp Szidònia. A mai jucat: Iulia Zamfir. Antrenori: Calin Svoboda, Gicu Ruscau.

“Deși am întâlnit un adeversar care evoluează într-un eșalon superior, sunt mulțumit de atitudinea fetelor. Au dat dovadă de devotament și au fost în multe momente ale jocului la același nivel cu adversarele.

Diferenta a fost făcută de experiența superioară a fetelor de la Prundul Bârgăului. Din păcate, superficialitatea la finalizare ne-a privat de un rezultat mai bun.

Rămâne să ne concentrăm pe jocurile din campionat, unde ne propunem să avem în continuare o evoluție foarte bună”, a declarat antrenorul Marcel Irimie pentru cotidianul Cronica de Fălticeni.

Facebook Comments

ȘTIRI