Fetele de la Armonia Fălticeni deschid sezonul fotbalistic de primăvară în Liga 1Sport

Fetele de la Armonia Fălticeni deschid sezonul fotbalistic de primăvară în Liga 1

Vacanța s-a încheiat pentru fetele de la echipa de fotbal Armonia Fălticeni.

Liga 1 de fotbal feminin se reia sâmbătă, 4 martie 2017, de la ora 11.00, cu partida dintre CSM Pașcani și Armonia Fălticeni.

Chiar dacă resursele financiare ale clubului sunt foarte limitate, antenorul Marcel Irimie este încrezător că echipa va reuși să ducă la bun sfârșit munca din acest sezon, în care Armonia este pe locul 2 în fața unor echipe din orașe cu putere financiară.

Obiectivul este acela de a juca un fotbal frumos și de a obține rezultate la fel de bune ca și până acum, care să atragă oameni dornici să susțină fotbalul feminin.

Din lotul care va face deplasarea la Pașcani fac parte 14 jucătoare, între care și două debutante, portărița Ancuța Pașcu (din Arbore) și mijlocașul Andreea Buburuzan (din Poieni Solca).

Celelalte jucătoare care vor duce greul returului sunt: Elena Bălăneasa, Vasilica Țibichi, Camelia Daniliuc, Nicoleta Lazăr, Mihaela Holtzhauser, Cătălina Roșu, Cosmina Roșu, Andrea Dumitru, Loredana Casian, Bianca Parasca, Dorina Onofrei și Anisia Pintilie.

Meciul de la Pașcani se dispută în avans cu aproape o lună și contează pentru etapa a 10-a.

Etapa a 8-a, prima a returului, este programată duminica viitoare, pe 12 martie.

Dat fiind faptul că în aceeași zi sunt programate primele jocuri în Liga a 4-a județeană (seniori și juniori), iar Selena Constanța nu a acceptat să joace la Fălticeni cu o zi mai devreme, Armonia va organiza meciul de pe teren propriu la Dolhasca.

Pe primul loc în Seria 1 se află Universitatea Alexandria, care are un avans de 6 puncte față de Armonia Fălticeni.

 

Facebook Comments

ȘTIRI