Festivalul Tradițional al Meșteșugarilor va poposi și la FălticeniLocal

Festivalul Tradițional al Meșteșugarilor va poposi și la Fălticeni

       Accesări: 3301

Primul eveniment al primăverii, în orașul de pe Șomuz, va debuta peste doar două zile. Festivalul Tradițional al Meșteșugarilor sosește la jumătatea lunii curente și la Fălticeni, după câteva popasuri în alte câteva localități din țară. Pe 13, 14 și 15 mai sunt anunțate trei zile de spectacole, folclor și artă populară.

Organizatorii promit multă distracție și voie bună.

Evenimentul, centrat pe activități artistice și distractive în aer liber, se va desfășura în centrul municipiului, pe platoul din piața civică ”Nada Florilor”. Acesta se adresează publicului cu vârsta de peste 18 ani.

Printre artiștii invitați să concerteze la Fălticeni, cu ocazia zilelor Festivalului Tradițional al Meșteșugarilor, sunt interpreții Laura Lavric, Ion Paladi, Margareta Clipa și Alexandru Recolciuc. În program sunt incluse recitaluri semnate de trupele Sarmalele Reci și Abb Band.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Meșteșugarii suceveni vor avea ocazia să își demonstreze măiestria în fața publicului, în spații special amenajate.

Vizitatorii se vor putea delecta cu bucate tradiționale românești, precum și cu apreciata bere romanească Timișoreana.
Pentru ca distracția să fie completă, organizatorii au pregătit numeroase concursuri inedite pentru publicul participant la festival.

Elementul de atracție va fi fără îndoială parcul de distracții, unul cu echipamente foarte moderne, care va fi amenajat tot în zona centrală.

Duminică, 15 mai, cei prezenți vor avea posibilitatea de a se fotografia gratuit cu familia sau prietenii, la un stand special amenajat.

Intrarea la eveniment este liberă.

Organizatorii spun că ideea festivalului este de a promova tradițiile și valorile fundamentale ale satului românesc, cât și dorința de a le oferi vizitatorilor un motiv de relaxare și bună dispoziție.

Afis falticeni

ȘTIRI