Festivalul Produselor Tradiționale se desfășoară duminica aceasta în comuna Cornu LunciiRural

Festivalul Produselor Tradiționale se desfășoară duminica aceasta în comuna Cornu Luncii

       Accesări: 1133

Tradiție, voia bune și produse gustoase. Acestea sunt ingredientele Festivalului Produselor Tradiționale ce va fi organizat mâine, duminică, la Cornu Luncii. Programul include manifestări artistice, un bal al gospodarilor, hora satului dar și momente speciale.

Unul dintre acestea programat chiar la debutul festivalului când vor fi înmânate diplome de Cetățean de Onoare și de Excelență.

Primarul Gheorghe Fron spune că succesul primei ediții l-a impulsionat să continue organizarea celei de a doua ediții. Edilul comunei susține că festivalul își propune să pună în valoare frumusețea tradițiilor, produsele și oamenii locului.

„Avem un festival prin care ne dorim să punem în valoare produsele locale, talentele locale și, nu în ultimul rând, pe oamenii de aici.”, ne-a declarat primarul Fron. ”Prima ediție s-a dovedit un real succes, lucru care ne-a determinat să organizăm din nou acest eveniment. Îi așteptăm și pe sătenii din localitățile învecinate să se bucure alături de noi la sărbătoarea comunei Cornu Luncii.”

Imprumutul Promotional de Sarbatori

De la festival nu vor lipsi bunătățile cu gust autentic ce vor face deliciul gurmanzilor. Reputații producătorii locali Laktotrio și Raitar vor etala la standuri cele mai bune și proaspete sortimente de brânzeturi și mezeluri.

Evenimentul va începe la ora 13 și include un program variat. Deschiderea festivalului va începe cu înmânarea diplomelor de Cetățean de onoare și diplomelor de excelență.

La ora 13:30 va debuta spectacolul artistic „La Hora Satului”.

Festivalul se va încheia cu Balul Gospodarilor ce va fi animat de formația Portativ începând cu ora 21.

Festivalul Produselor Tradiționale este un eveniment organizat de Primăria și Consiliul Local al comunei Cornu Luncii în parteneriat cu Consiliul Județean Suceava, Centrul Cultural Bucovina și Școala Gimnazială Cornu Luncii.

ȘTIRI