Festivalul de Teatru Birlic de la Fălticeni și-a desemnat câștigătorii. Marele premiu al concursului de interpretare merge la IașiCultură

Festivalul de Teatru Birlic de la Fălticeni și-a desemnat câștigătorii. Marele premiu al concursului de interpretare merge la Iași

Festivalul Internațional de Teatru pentru Tineret „Grigore Vasiliu Birlic”, organizat de Asociația Fălticeni Cultural,  și-a desemnat câștigătorii.

Premianții ediției a 8-a au fost anunțați vineri, în cadrul Galei Laureaților, pe scena Centrului Cultural „Grigore Vasiliu Birlic”.

Marele premiu al concursului de interpretare trupe de teatru a fost acordat, atât de juriul profesionist (prezidat de actrița Cezara Dafinescu) cât și de juriul tinerilor, trupei DIFAINII din Iași, pentru spectacolul „Five o clock”.

Pentru a afla toți premianții acestei ediții, vă invităm să urmăriți înregistrarea integrală a Galei laureaților, pe canalul youtube al Cronicii de Fălticeni. Tot acolo vor fi publicate și alte înregistrări ale evenimentelor derulate în cadrul festivalului.

Festivalul continuă până duminică, cu următorul program:

Ziua a 6-a (SÂMBĂTĂ,  25 aug. 2018)

16:00 – Documentarul ”Radu Bercea – un destin” (Sala ”Draga Olteanu Matei”).

19:00 –Spectacolul „Jumătatea mea, bărbatul” de George Arion. Distribuție: CEZARA DAFINESCU. Regia: Toma Enache.

 

 Ziua a 7-a (DUMINICĂ, 26 aug. 2018)

16:00 – Teatrul Birlic Fălticeni: Premiera Spectacolului ”Jocul de-a vacanța”. Regia: Andrei Ciobanu.

18:00 –Spectacolul ”Măturător de praf de stele”. Regia și distribuția: Andrei Ciobanu.

Facebook Comments

ȘTIRI