Actualitate

Fără permis de conducere şi băut a condus prin Fălticeni o maşină de împrumut neînmatriculată

       Accesări: 199

str. ion creangaSâmbătă, 21 noiembrie, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni, a oprit pentru control pe strada Ion Creangă, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu, condus un tânăr de 23 de ani, din comuna Fântâna Mare.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar autoturismul este neînmatriculat, autorizaţia provizorie de circulaţie fiind expirată din 28.10.2015.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazie audierii, tânărul a declarat faptul că, autoturismul aparține unui tânăr de 21 de ani, din comuna Mălini, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea stabilirii faptului dacă, proprietarul i-a încredințat autoturismul neînmatriculat, tânărului de 23 de ani.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

ȘTIRI