Familie din Câmpulung Moldovenesc greu încercată după un incendiu devastatorRural

Familie din Câmpulung Moldovenesc greu încercată după un incendiu devastator

       Accesări: 6540

Doi bătrâni din municipiul Câmpulung Moldovenesc trăiesc cu groază sosirea anotimpului rece.  Bolnavi, fără resurse financiare, soții Cocrici au rămas fără agoniseala de-o viață, după o grea încercare.

În noaptea de 9/10 octombrie 2017, cei doi s-au trezit cu casa în flăcări. Trei autospeciale ale pompierilor s-au luptat aproape patru ore cu focul, iar după stingerea incendiului nu a mai rămas nimic din anexele gospodărești, acoperișul casei, uneltele agricole, lemnele de foc, fân, cereale, păsări, bunuri din locuință.

Bărbatul are 70 ani, este bolnav, în stare gravă, iar soția, în vârstă de 66 ani, este și ea bolnavă de cancer.

Situația prin care trec cei doi soți ne-a fost adusă la cunoștință de către suceveanul Gheorghe Poenaru, care a lansat un apel, pe internet, pentru a ajuta familia Cocrici.

“Din pensie își puteau cumpăra cu mare greutate medicamentele necesare. Facem un apel public la toate persoanele de bună credință care pot ajuta această familie cu medicamente, produse alimentare, îmbrăcăminte, lemne de foc și de construcție, alte materiale de constructie, bani.”, ne-a informat Gheorghe Poenaru.

Familia Cocrici poate fi contactată direct, la adresa din municipiul Câmpulung Moldovenesc (str. Liceului, nr. 20A). Pentru donații sunt disponibile două conturi pe numele ginerelui (Ovidiu Timis): RO84BTRLEURCRT0314863901 (în Euro) și RO37BTRLRONCRT0314863901 (în Lei).

ȘTIRI