Familia, rudele, sute de prieteni și cunoscuți l-au condus pe ultimul drum pe omul de afaceri Mihai VasilacheLocal

Familia, rudele, sute de prieteni și cunoscuți l-au condus pe ultimul drum pe omul de afaceri Mihai Vasilache

Despărțile de cei dragi sunt dureroase și greu de trecut peste ele. Cei care l-au iubit, apreciat sau au legat prietenii cu Mihai Vasilache au ținut să fie prezenți la înmormântarea acestuia. Ieri, la orele amiezii, câteva sute de persoane au mers alături de familia îndoliată pentru a-l conduce pe ultimul drum pe omul de afaceri și fostul sportiv de performanță.

Mihai Vasilache s-a stins din viață joia trecută, la numai 53 de ani. în urma unui infarct miocardic.

Zeci de coșuri cu flori ținute de copii și o mașină plină cu coroane au mers în fața cortegiului funerar format din peste 500 de persoane. Slujba de înmormântare a fost oficiată de 9 preoți, trupul neînsuflețit fiind depus acasă, în locuința de pe strada Caporal Popescu.

Vecinii, prietenii, cunoștințe, oameni de afaceri, actuali și foști angajați l-au însoțit pe Mihai Vasilache pe drumul spre locul de veci. A fost înmormântat în cimitirul Mănăstirii Buciumeni, în apropiere de Biserica din lemn.

Una din opririle cortegiului a fost făcută în dreptul depozitului care aparține firmei omului de afaceri, deschisă în anul 1992 alături de soția acestuia, Elena Vasilache.

Înainte de a-și lua rămas bun, preoții au vorbit despre viața și faptele răposatului, amintind cele mai importante etape ale vieții lui, printre care căsătoria, nașterea celor doi copii, succesul din sport și în afaceri, omul familist.

Mihai Vasilache, originar din satul Sasca Mică, comuna Cornu Luncii, lasă în urmă o familie frumoasă, numeroși prieteni, dar și o firmă prosperă.

Omul de afaceri a murit joi dimineața, pe 26 ianuarie, în jurul orei 3, la Spitalul Municipal Fălticeni. Medicii au încercat prin manevre de resuscitare să-i repornească inima, după ce un infarct miocardic l-a răpus fulgerător. Eforturile cadrelor sanitare au fost zadarnice.

ȘTIRI