Falticeniul şi Preuteştiul pregătesc primele amicaleSport

Falticeniul şi Preuteştiul pregătesc primele amicale

       Accesări: 72

Pentru echipele de fotbal din zona Fălticeni, turneul de futsal organizat la sfârşitul săptămânii de AJF Suceava a fost fost un bun prilej de a începe pregătirea de iarnă.

La mijlocul săptămânii trecute, Şomuz Fălticeni s-a reunit oficial, iar ziua de 1 februarie a fost prima zi de pregătire şi pentru Şomuzul Preuteşti.

În mare, conducătorii celor două echipe, care reprezintă zona Fălticeni în Liga a IV-a, şi-au conturat o idee referitoare la loturile cu care vor începe sezonul de primăvară.

În mare, sunt aceiaşi jucători din tur, cu câteva excepţii. Unii jucători „au plecat la mai bine”, cum este cazul lui Luţac, de la Fălticeni, care a ajuns la Rădăuţi, iar Filip, de la Preuteşti, a plecat în străinătate.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Sunt şi nume noi: Andrei Gliz, Cătălin Lipan şi Alexandru Miron (la Fălticeni), foşti jucători la echipe cunoscute din Botoşani, Brăila şi Iaşi, doi dintre ei cu evoluţii foarte bune la turneul de fotbal în sală.

În tabăra celor din Preuteşti, la capitolul noutăţi apare numele fundaşului central Nicolae Aileni, revenit în fotbalul judeţean.

Cum pregătirea de iarnă abia a început, cu siguranţă vom avea ocazia să vorbim şi de alte noutăţi în săptămânile care urmează.

Conform deciziei Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal din data de 28 ianuarie, s-a aprobat modificarea perioadei de transfer pentru campionatele care se desfășoară la nivel județean: liga a 4-a -6 martie 2015, liga a 5-a- 20 martie 2015.
În această săptămână, atât Şomuz Fălticeni cât şi Şomuzul Preuteşti au programate primele partide amicale.

Fălticeniul va întâlni pe teren propriu, joi, 5 februarie, de la ora 14.00, pe Rapid CFR Suceava (Liga a II-a), iar Preuteştiul va juca vineri, la Milişăuţi, de la ora 15.00, cu Bucovina Rădăuţi (Liga a III-a).

ȘTIRI