Fălticeniul şi Preuteştiul păstrează şanse pentru finala Cupei României după prima manşă a semifinalelorSport

Fălticeniul şi Preuteştiul păstrează şanse pentru finala Cupei României după prima manşă a semifinalelor

       Accesări: 76

Miercuri, 13 mai 2015, s-au disputat cele două semifinale din cadrul fazei Judeţene a Cupei României la fotbal. Între cele patru echipe care îşi dispută prezenţa în finală se află Şomuz Fălticeni şi Şomuzul Preuteşti.

Şomuz Fălticeni – Bucovina 2 Pojorîta 3-1 (2-1) 

cupa_romaniei_semifinala_falticeni_pojorataO dublă manşă foarte dificilă pentru echipa din Fălticeni. Deşi au învins liderul Ligii a IV-a la diferenţă de două goluri, fălticenenii nu se pot considera calificaţi în finală. Returul de pe 27 mai se anunţă foarte greu, pentru că Pojorâta poate apela şi la jucătorii importanţi din Liga a III-a.

Meciul de miercuri rămâne unul de referinţă pentru că jucătorii trimişi în teren de Radu Anania, care au evoluat cum nu au mai făcut-o în niciun meci din acest sezon.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Circa150 de persoane au asistat la acest meci.

Marcatori: Ailincăi (min. 4), Cara (min 35), Nechitoaia (min 88) / Irimia (min 35)

Cartonaşe galbene: Nistor / Vîrlan, Tivodar (2), Lazăr, Ivan, Gherine. Cartonaşe roşii – / Lazăr (min 62)

Oaspeţii au ratat un penalty în minutul 77, prin Tivodar, la scorul de 2-1, după un fault al lui Nistor, portarului echipei de juniori A1.

Şomuz: Nistor – Handîc, Cara, Ştefăroi, Căeriu, Săvoaia, Antonesei, Vişinar, Nechitoaia, Ailincăi (53 Chiticaru), Gliz (71 Alexandru C.). Antr. Radu Anania.

Pojorîta: Mureşan – Vîrlan, Iuga, Răzlog, Tivodar, Zbranca (54 Gherine), Lazăr, Ţîmpău, Piticari, Irimia, Ivan. Antr. Relu Buliga.

Partida a fost condusă de brigada suceveană fosrmată din: Ignătescu Gheorghiţă (la centru), Pişta Andrei (A1), Pelmuş Vasile (A2).

[youtube=http://youtu.be/5OziWhdUii8]

Progresul Frătăuţii Vechi – Şomuzul Preuteşti 2-1 (1-0)

Şomuzul Preuteşti păstrează prima şansă de calificare în finala Cupei României, graţie golului înscris în deplasare. Cei din Preuteşti spun că primul gol primit a fost înscris din poziţie clară de ofside, iar jocul gazdelor a fost unul foarte dur. Doi jucători au părăsit terenul cu accidentări la genunchi şi sunt incerţi pentru etapa de duminică. Echipa a avut numeroase ocazii de gol dara reuşit unul singur, prin Nicu Ailenei, din penalty.

Şomuzul: Bursuc – Ailenei N., Irimia, Botoşanu, Crăciun, Ungureanu, Bălău (accidentat, înlocuit cu Dragomir), Beclea (accidentat, înlocuit cu Aioanei), Clim, Vasiliu R., Simiraş (Paşcovici). Antr. Cătălin Vasiliu.

Returul partidelor din semifinale este programat pe data de 27 mai 2015.

ȘTIRI