Fălticeniul şi Preuteştiul merg mai departe în Cupa RomânieiSport

Fălticeniul şi Preuteştiul merg mai departe în Cupa României

       Accesări: 71

În această după-amiază s-au disputat partidele din etapa a doua a Cupei României la fotbal, etapa judeţeană. Cu două excepţii, echipele din Liga a IV-a şi-au onorat statutul de favorite în faţa colegelor din Liga a V-a şi s-au calificat mai departe.

Excepţiile se numesc Moldova Drăguşeni, care a pierdut cu 1-5 în faţa echipei Pleşul Râşca, respectiv Zimbrul Siret, eliminată la Dorneşti.  Drăguşeniul a mers la Râşca cu echipa de juniori. „Cupa României nu este un obiectiv pentru noi în acest moment. Este mai important să fim pregătiţi pentru etapa de duminică când avem meci la Preuteşti”, ne-a declarat Vasile Cepoi, primarul comunei Drăguşeni.

Au mai fost eliminate din Liga a IV-a echipele: Recolta Fântânele, Voinţa Stroieşti şi Flacăra Vicovu de Jos, care au avut adversari din acelaşi eşalon. Liga a V-a merge în turul trei cu trei echipe: Pleşul Râşca, Locomotiva Dorneşti şi Dorna Vatra Dornei.

Cupa României este un obiectiv pentru echipele Şomuz Fălticeni şi Şomuzul Preuteşti, care au obţinut victorii la scor. Fălticeniul s-a impus cu 5-1 la Frasin iar Preuteştiul a învins cu 6-0 pe terenul echipei Steaua Dumbrăveni.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

 

Avântul Frasin – Şomuz Fălticeni 1-5 (0-2)

Pentru Şomuz au marcat: Ilie (2), Aioaneni M. (2) şi Vişinar

Şomuz: Georgescu – Căeriu, Ştefăroi, Antonesei, Dolceanu (Săvoaia), Nichitoaia, Aioanei M., Cara, Ilie (Smântancă), Alexandru C. (Vişinar), Vicu (Ailincăi). Antr. Radu Anania.

„Cupa României este o competiţie pe care o tratăm cu seriozitate. Am întâlnit un adversar agresiv, pe un teren de joc bun şi sunt mulţumit de ceea ce am reuşit. Am avut câţiva jucători titulari pe care nu i-am putut folosi, dar jucătorii care au intrat în locul lor şi-au făcut datoria”, ne-a declarat antrenorul Radu Anania.

 

Steaua Dumbrăveni – Şomuzul Preuteşti 0-6 (0-5)

Au marcat: Fl. Ailenei, Crăciun, Irimia (2), Beclea şi C. Vasiliu

Şomuzul: Aaniţei – Filip, Simion, Botoşanu, Constantin (Maftei), Ungureanu, Fl. Ailenei (V. Alexandru), Irimia (Cozma), Dragomir (C. Vasiliu), Crăciun, Beclea. Antr-jucător Cătălin Vasiliu.

„Cupa României este o competiţie a surprizelor aşa că am tratat serios acestă partidă. A fost un antrenament bun înaintea meciului de duminică, cu Drăguşeniul”, ne-a declarat antrenorul Cătălin Vasiliu.

Etapa a treia a Cupei României este programată pe data de 6 noiembrie 2014. Programul acestei etape va fi stabilit de Asociaţia Judeţeană de Fotbal.

 

Rezultate Cupa României, etapa a doua – judeţeană:

Rapid CFR Suceava – Silva Udeşti 1-3

Pleşul Râşca – Moldova Drăguşeni 5-1

Sport Style Suceava – Viitorul Vereşti 2-3

Viitorul Adâncata – Bucovina 2 Milişăuţi 0-9

Avântul Frasin – Şomuz Fălticeni 1-5

Zimbrii Bucovinei Pârteştii de Jos – Bradul Putna 1-10

Foresta Moldoviţa – Victoria Vatra Moldoviţei 0-3

Steaua Dumbrăveni – Şomuzul Preuteşti 0-6

Bistriţa Broşteni – Bucovina 2 Pojorâta 1-2

Vânătorul D. Candreni – CSM Dorna Vatra Dornei 0-1

Recolta Fântânele – Viitorul Liteni 0-1

Locomotiva Dorneşti – Zimbrul Siret 6-2

Voinţa Zvoriştea – Progresul Fr. Vechi 4-7

Bucovina Şerbăuţi – Avântul Volovăţ 0-4

Voinţa Stroieşti – CS Gura Humorului 0-1

Ştiinţa Vicovu de Sus – Flacăra Vicovu de Jos 3-1

ȘTIRI