Sport

Fălticeniul şi Preuteştiul au remizat în meciurile disputate la mijlocul săptămânii

       Accesări: 40

fotbalBucovina 2 Rădăuţi – Şomuz Fălticeni 2-2

Şomuz Fălticeni a disputat în avans meciul care ar fi trebuit să se desfăşoare în ultima etapă a Ligii a IV-a, La Rădăuţi. Fălticenenii au obţinut remiza în faţa unei echipe a Rădăuţiului întărită cu jucători de la echipa care a încheiat recent sezonul în Liga a III-a.

Cele patru goluri s-au marcat în prima repriză. Gazdele au condus cu 1-0 şi 2-1 dar Şomuz a reuşit de fiecare dată să egaleze prin Handîc şi Cara. A doua repriză s-a jucat pe contre, cu multe ratări de ambele părţi.

Şomuz: Plăcintă – Furtună, Căeriu, Handîc (Dochia), Cara, Săvoaia (Ailincăi), Antonesei, Nechitoaia, Ştefăroi, Gliz, Vişinar (Lipan). Antr. Radu Anania.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Şomuzul Preuteşti – Viitorul Liteni 1-1

A fost derby zonal la Preuteşti. Şomuzul Preuteşti şi Viitorul Liteni au avut programată restanţa din 21 mai. Fără cinci dintre jucătorii de bază, Şomuzul s-a întrebuinţat serios pentru un rezultat pozitiv. Singurul gol al Preuteştiului a fost înscris de golgeterul echipei, antrenorul-jucător Cătălin Vasiliu. Gazdele au acuzat şi greşeli de arbitraj, echipa primind 7 cartonaşe galbene iar jucătorul Clim a fost eliminat din joc. În această situaţie, conducătorii Şomuzului îşi fac probleme în privinţa lotului de jucători pentru următorul joc, 7 jucători fiind accidentaţi sau suspendaţi.

Şomuzul: Bursuc – N. Ailenei, Irimia, Putină, Crăciun, Simiraş, Dragomir, Clim, Beclea (Aioanei), R. Vasiliu, C. Vasiliu.

Duminică, 7 iunie, este programată etapa cu numărul 32:

Duminică aflăm campioana în Liga juniorilor A1

Liga de juniori A1 programează duminică, 7 iunie, meciurile ultimei etape. Suspanul se menţine în ceea ce priveşte numele campioanei. În luptă au rămas doar două echipe, Progresul Frătăuţii Vechi şi Avântul Volovăţ.

Cum Volovăţul va beneficia de 3 puncte la masa verde în disputa cu Falcăra Vicovul de Jos (echipă retrasă din campionat), Progresul este pe mâna ei în meciul de la Fântânele unde are nevoie neapărat de o victorie.

În etapa intermediară de miercuri, Şomuz Fălticeni a pierdut cu 4-1 la Rădăuţi şi a căzut pe locul 3.

Alex S.

ȘTIRI