Fălticeniul revine în Campionatul de Futsal organizat de AJF SuceavaSport

Fălticeniul revine în Campionatul de Futsal organizat de AJF Suceava

       Accesări: 275

Asociația Județeană de Fotbal a anunțat calendarul Campionatului de Futsal, ajuns la treia ediție.

În competiție s-au înscris 20 de echipe, din Liga a 4-a și Liga a 5-a, care vor participa în prima fază la patru turnee zonale.

Primul turneu zonal este programat la sfârșitul acestei săptămâni, duminică, 22 ianuarie, la Gura Humorului. Vor urma apoi turneele de la Bosanci (12 februarie), Fălticeni (19 februarie) și Milișăuți (26 februarie).

Primele două clasate la fiecare turneu zonal se vor califica la turneul final, care va avea loc pe data de 3 martie la Suceava, în Sala LPS.

Fălticeniul revine în competiția de futsal după ce a lipsit la ediția anterioară.

Organizarea acestui campionat de fotbal în sală este văzută de AJF Suceava un prilej pentru cluburile afiliate de a se pregăti pentru sezonul de primăvară, care va debuta în luna martie: Liga a 4-a (12 martie) și Liga a 5-a (26 martie).

Turneul 1Gura Humorului:  CS Gura Humorului, Balada Ciprian Porumbescu, Victoria Vatra Moldoviței, Stejarul Cajvana, Sporting Poieni Solca.

Turneul 2 – Bosanci: Viitorul Liteni, Viitorul Verești, Recolta Fântânele, Silva Udești, Viitorul Adâncata.

Turneul 3 – Fălticeni: Șomuz Fălticeni, Șomuzul Preutești, Sporting Voința Bunești, Siretul Dolhasca, Știința Mitoc. (Sala de sport „Gabriel Udișteanu” – de la ora 10.00). 

Turneul 4 – Milișăuți: Bucovina Frătăuții Noi, Avântul Volovăț, Bucovina Rădăuți, Foresta 2 Suceava, Progresul Frătăuții Vechi.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI