Fălticeniul are echipă în Campionatul Național de FutsalSport

Fălticeniul are echipă în Campionatul Național de Futsal

       Accesări: 723

Toamna aduce o nouă premieră în sportul fălticenean.

Clubul Sportiv Școlar “Nicu Gane” a obținut acordul Federației Române de Fotbal pentru a participa, în premieră, în Campionatul Național de Futsal – Tineret Under 19, începând cu ediția 2017-2018.

În ultimele trei luni, la nivel local a fost organizată acțiunea de selecție, în urma căreia s-a conturat un lot de 22 de jucători, născuți între anii 1999-2003. Pregătirea pentru primul sezon s-a desfășurat pe plan local. Campionatul va începe, cel mai probabil, în luna octombrie. CSS Nicu Gane va disputa partidele de acasă în Sala de sport “Gabriel Udișteanu”.

De pregătirea echipei de futsal se ocupă profesorul Marcel Irimie, cunoscut mai ales pentru implicarea sa în fotbalul feminin.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

CSS Nicu Gane va participa în competiția rezervată echipelor de tineret, într-o serie din care vor mai face parte alte patru echipe din zona Moldovei: Ceahlăul Piatra Neamț, Politehnica Iași (campioana ultimului sezon), Sănătatea Darabani și Internazionale Traian Vaslui.

Lotul: Lupașcu Alin, Blanariu Sergiu, Damian Ionuț, Tudosă Teodor, Tudosă Iulian, Savu Flavian, Cozma Cosmin, Sava Sergiu, Florea Daniel, Botezatu Codruț, Surcel Cosmin, Munteanu Duca, Stoian Andrei, Gagiu Narcis, Buhlea Andrei, Gagiu Ionut, Jora Ștefan, Lefter Denis, Dumitrache Sebastian, Zaharia Cosmin, Trifan Sergiu și Bosta Radu.

Antrenori: Irimie Marcel (principal) și Neamțu Ionuț (secund).

ȘTIRI