Falticeniul a pierdut poziţia de lider în Liga a IV-aSport

Falticeniul a pierdut poziţia de lider în Liga a IV-a

       Accesări: 49

După şase victorii consecutive, Şomuz Fălticeni a părăsit prima poziţie a clasamentului Ligii a IV-a, în urma unei înfrângeri usturătoare în deplasare, 1-5 cu Progresul Frătăuţii Vechi!

Marcatori: Pandeli (20, 59), Stoian (57), Lelcu (63), Romas (80) / Prisacă (42).

„Au fost două reprize total diferite. După 45 de minute echilibrate a urmat o a doua repriză de coşamr pentru noi. Nu înţeleg de ce am căzut în acest hal. Au fost trei goluri ale gazdelor în 10 minute iar noi nu am mai contat în joc. Puteam cu uşurinţă să mai încasăm şi alte goluri. Era de aşteptat ca după şase victorii consecutive să vină şi relaxarea, însă ceea ce s-a întâmplat astăzi este ruşinos. Sper să trecem cât mai repede peste acest moment şi să ne concentrăm pe următoarele două meciuri pe care le vom juca în deplasare, la Frasin, în cupă, şi duminica viitoare la Liteni”, ne-a declarat antrenorul Radu Anania.

Şomuz: Georgescu – Raţă, Căeriu, Antonesei, Săvoaia (Aioanei), Handîc (Zancu), Cara, Nichitoaia, Niţu, Luţac (Ailincăi), Prisacă (Ilie). Antr. Radu Anania.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În urma rezultatelor înregistrate astăzi, Şomuz Fălticeni coboară pe poziţia a treia a clasamentului, la egalitate de puncte cu Progresul Fr. Vechi (poziţia a doua, avantaj la golaveraj).

ȘTIRI