Fălticenenul David Buhă participă la Turneul Campionilor Tenis10 FRT organizat la BrașovSport

Fălticenenul David Buhă participă la Turneul Campionilor Tenis10 FRT organizat la Brașov

       Accesări: 433

Brașovul găzduiește sâmbătă și duminică, 3-4 decembrie 2016, Turneul Campionilor, cel mai important eveniment care se adresează copiilor cu vârste până la 10 ani care practică tenisul de câmp.

Competitia este organizată de CS LECHNER Tennis School și se desfășoară la baza STE CROSS Stupini.

Festivitatea de deschidere a avut loc vineri, 2 decembrie, pe scena unui centru comercial din Brașov, în prezența tenismenului Horia Tecău. Copiii au avut ocazia să schimbe câteva mingi cu marele campion român.

horia_tecau_la-turneul_campionilorAșa cum recomandă și numele turneului, în competiția care încheie sezonul 2016 participă cei mai buni dintre cei buni, copii legitimați, medaliați cu aur, argint sau bronz, care s-au remarcat în competițiile desfășurate în acest an în cadrul circuitului Tenis10 FRT.

Între cei 70 de copii care și-au câștigat dreptul de a participa la Turneul Campionilor se află și fălticeneanul David Buhă, care va intra în competiție duminică, 4 decembrie, la Categoria Verde (categorie la care sunt înscriși 19 sportivi). David va începe competiția în Grupa B, alături de alți patru copii talentați: Maria Dinică, David Rudu, Alexia Tatu și Andrada Radu. Primii doi cel mai bine clasați în grupe vor promova pe tabloul eliminator (8 sportivi la Verde).

Toți participanții vor primi premii din partea sponsorilor. Extra premii vor primi medaliații turneului, iar la fiecare categorie vor fi acordate premii speciale pentru: cel mai tehnic jucător, cel mai tactic jucător și cel mai fair-play jucător.

Un alt turneu important deschis micilor campioni va fi organizat sătămâna viitoare la București. La acest turneu al campionilor s-a calificat și fălticeneanul Darius Avrămia, care s-a remarcat în turnele Tenis 10 M.P.G.

ȘTIRI