Fălticenenii vor călători din nou cu trenulețul de vacanță: Din vară va circula spre Baza de Agrement „Nada Florilor”Exclusiv

Fălticenenii vor călători din nou cu trenulețul de vacanță: Din vară va circula spre Baza de Agrement „Nada Florilor”

       Accesări: 9226

Sezonul estival va aduce un element de culoare și utilitate la Fălticeni. Un trenuleț de vacanță va circula din nou pe străzile municipiului, ca în urmă cu aproape 35 de ani. Vehiculul va fi achiziționat de Primărie și va fi pus în circulație peste 5 luni.

Trenulețul va traversa principalele cartiere din municipiu și în va transporta pe localnici, dar și pe turiști, la Baza de Agrement Nada Florilor”. Primele curse cu turiști și localnici vor fi făcute la începutul lunii iunie.

Mașina va purta culori vii și va fi achiziționată cu fonduri de la bugetul local.

Autoritățile urbei au schițat deja un plan al rutelor pe care le va parcurge zilnic. Orarul de funcționare urmează să fie dezvăluit la debutul verii.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Locuitorii din cele mai mari cartiere, Maior Ioan, 2 Grăniceri și Republicii, vor avea posibilitatea de a ajunge mai repede la bazinele de înot și la restului facilităților de agrement din Fălticeni.

Ne propunem să venim în acest an cu noutăți la Baza de agrement Nada Florilor”, ne-a declarat în exclusivitate primarul Cătălin Coman.Intenționăm să achiziționăm un trenuleț și să-l punem la dispoziția fălticenenilor, astfel încât să facă legătura între complex și cartierele importante ale municipiului Fălticeni. Vom încerca să acoperim întreaga zonă urbană.”

În ceea ce privește biletele de călătorie, acestea vor avea prețuri acceptabile.

Șeful administrației locale susține că ținta principală nu este profitul, ci acoperirea cheltuielilor de funcționare prin aplicarea unor tarife rezonabile pentru public.

Costul unui bilet de transport va fi sub 5 lei. Este posibil ca ulterior să fie disponibile și abonamente.

Un trenuleț de vacanță funcționa la Fălticeni și în anii 80. Atunci toate drumurile duceau spre fostul Complex de agrement Dumbrava Minunată”, desființat după Revoluție.

ȘTIRI